Trebuie spus că Ronaldo joacă la cel mai înalt nivel cu o accidentare gravă la genunchi, care nu are niciun remediu, încă din 2014. În vârstă de 36 de ani, Cristiano s-a mutat la Juventus în 2018, după nouă ani cu Real Madrid, unde a câștigat mai multe titluri în La Liga și Liga Campionilor.

Acum, @laligafrauds a făcut afirmații extraordinare prin intermediul unui Twitter, potrivit căruia atacantul a jucat în tot acest timp cu o afecțiune a genunchiului numită tendinoză. Boala este descrisă mai degrabă ca „degenerare” decât „inflamație”, ceea ce înseamnă că starea genunchiului internaționalului portughez nu se poate decât agrava, de fiecare dată când îl folosește.

Trofeu peste trofeu, în ciuda bolii

Acesta ar fi și principalul motiv pentru Ronaldo joacă de câțiva ani în poziții centrale, deși a intrat pe scena mondială ca aripă.
Iar această suferință evidențiază cât de mult a muncit CR7 în ultimii 7 ani, având în vedere performanțele incredibile pe care le-a obținut.

Din 2014, decât a fost diagnosticat cu această boală incurabilă, Cristiano Ronaldo a câștigat de 4 ori Liga Campionilor și două titluri de campion în Spania cu Real Madrid, precum și un titlu în Serie A cu Juventus.

A mai câștigat EURO 2016 cu Portugalia, precum și ediția inaugurală a Ligii Națiunilor, în 2019.

Premiile sale individuale au luat forma Balonului de Aur, pe care și l-a însușit în 2014, 2016 și 2017.

Cei care îi compară însă statisticile cu cele ale rivalului său de-o viață, Lionel Messi, spun că, după accidentare, cifrele nu le mai pot egala pe ale argentinianului, anunță stirileptotv.ro.

Cu peste 770 de goluri înscrise în meciurile oficiale, Cristiano Ronaldo a revendicat titlul de cel mai bun marcator din istoria fotbalului.

Totuși, acest titlu onorific rămâne subiectul dezbaterii, deoarece numerele diferă în funcţie de surse şi de meciurile luate sau nu în calcul,