Cristiana Anghel: Ponta are sufletul "răvășit și negru" din cauza lui Antonescu

Cristiana Anghel: Ponta are sufletul "răvășit și negru" din cauza lui Antonescu

Senatoarea PC Cristiana Anghel este înduioșată de suferința premierului Victor Ponta în această perioadă de tensiuni în USL. Tot Băsescu, însă, este mai tare, după părerea ei.

"Nu e prima dată când domnul Antonescu spune lucruri urâte la adresa domnului Ponta. Nu e prima dată când domnul Ponta înghite şi tace şi crede "lasă că poate vine gândul cel bun". De obicei, domnul Ponta le încasează. Păstrează zâmbetul pe buze, dar probabil că sufletul îi e răvăşit şi negru când vede ceea ce se întâmplă. Nu spun că dumnealui e perfect, dar cred că certurile se rezolvă cu uşile închise", a spus Anghel pentru ziare.com.

Aceasta a propus USL să își rezolve problemele "la o ţigară". "De riscul ruperii USL se vorbeşte de la început, am văzut că sunt şi persoane cu funcţii importante care vorbesc de acest risc. Cred că ar trebui să ne aşezăm la o cafea, la o ţigară, la o masă rotundă, să punem ce e bun într-o parte, ce e rău în alta, să facem în aşa fel încât să nu-i dezamăgim pe cei care ne-au votat. Şi aşa populaţia e dezamăgită de ce se întâmplă în ţara aceasta, ar fi o lovitură fantastică pentru aşteptările romanilor", a mai comentat senatoarea Partidului Conservator.

De vină este, însă,  tot Traian Băsescu. "Ajung la concluzia că, după domnul Iliescu, domnul Băsescu e al doilea mare politician al ţării, de face praf USL-ul", a conchis senatoarea.

Ne puteți urmări și pe Google News