Evenimentul Zilei > Social > Cristian Țopescu a murit. Mesaj EMOȚIONANT din partea lui Ion Țiriac: „M-a șocat”
Cristian Țopescu a murit. Mesaj EMOȚIONANT din partea lui Ion Țiriac: „M-a șocat”

Cristian Țopescu a murit. Mesaj EMOȚIONANT din partea lui Ion Țiriac: „M-a șocat”

Decesul lui Cristian Țopescu a îndoliat o țară întreagă, cel considerat a fi cel mai mare comentator român pierzând lupta cu viața în cursul zilei de marți.

În vârstă de 81 de ani, Cristian Țopescu a murit după ce în urmă cu o săptămână a fost internat după o criză severă de diabe. Surse medicale au precizat ca a ajuns la spital cu o glicemie extrem de ridicata, motiv pentru care tot sistemul imunitar i-a fost dat peste cap.

Ion Țiriac, unul dintre cei mai apropiați oameni de fostul comentator sportiv, a  explicat impactul imens pe care Țopescu l-a avut asupra sa.

„Eu nu sunt un tip care se emoționează, dar decesul lui Țopescu m-a șocat, dispariția acestui om, crainic, scriitor lasă o piatră de hotar a generației mele, o să fie de neînlocuit în societatea românească și în sport, în special. Vocea sa o să ne rămână mereu întipărită în minte.  Pe Țopescu l-am cunoscut când el num ă cunoștea, l-am admirat de când nici nu jucam tenis. M-a învățat cum să gândesc, m-a îndrumat către Olimpiada din 2000. Nu trebuie să încercăm niciodată să îl înlocuim, trebuie să îl punem în soclu, unde merită. A fost un mare om, un mare comentator.

În momentul în care mi s-a propus să fiu președintele comitetului Olimpic, eu nu am vrut pentru că urma să iau decizii de unul singur, dar Țopescu mi-a spus că e cea mai mare calitate, dar că trebuie să îmi țin în frâu personalitate.

A fost un om pe care l-am prețuit și pe care o să îl prețuiesc toată viața”