Evenimentul Zilei > Actualitate > CRIMINALUL SÂNGEROS care și-a OMORÂT iubita într-un magazin din BUCUREȘTI a fost ARESTAT
CRIMINALUL SÂNGEROS care și-a OMORÂT iubita într-un magazin din BUCUREȘTI a fost ARESTAT

CRIMINALUL SÂNGEROS care și-a OMORÂT iubita într-un magazin din BUCUREȘTI a fost ARESTAT

Tiberiu Radu, bărbatul care și-a înjunghiat mortal fosta iubită într-un magazin de pe Calea Victoriei din București, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul București. Omul este acuzat de omor calificat.

Bărbatul urmează să fie închis în arestul Poliției Capitalei. Hotărârea judecătorilor Tribunalului București vine după ce omul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de omor calificat, arată Mediafax.

"La data de 28 aprilie 2016, în jurul orei 09:15, inculpatul RADU TIBERIU – FLORIN a pătruns într-un magazin, situat pe Calea Victoriei din Bucureşti, unde a înjunghiat-o pe I. L-R., aplicându-i multiple lovituri cu un cuţit având lama de aproximativ 25 cm, provocând victimei un număr de 25 de plagi la nivelul toracelui, capului, braţelor şi piciorului stâng, aceasta decedând la scurt timp după consumarea agresiunii.", arată magistrații în referatul de arestare.

O vânzătoare de la un magazin de lux de pe Calea Victoriei, deținut de fosta noră a lui Virigil Măgureanu, a fost înjunghiată la joi dimineața cu un cuţit. Femeia ar fi fost lovită direct în inimă.  CITEȘTE MAI MULT…