UPDATE: Femeia înjunghiată de criminalul din Făget într-un parc, în urmă cu trei zile, a murit la spital. În acelaşi atac sângeros al lui Ionel Boldea şi-a pierdut viaţa şi soţul femeii.

Miercuri dimineaţă, femeia, împreună cu soţul ei, se afla în parcul din Făget, judeţul Timiş, şi alergau. La un moment dat, cei doi soţi s-au întâlnit cu Ionel Boldea, un individ drogat care a început să îi lovească şi să îi înjunghie.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Criminalul de 33 de ani a ucis miercuri în bătaie un om şi a rănit alte cinci persoane. Anchetatorii au constatat că acesta a consumat trei tipuri diferite de droguri.

Ionel Boldea, tânărul de 33 de ani, care a omorât un om și pe alți cinci i-a rănit, a fost arestat preventiv, joi, după ce a fost audiat mai multe ore. Individul ar fi consumat, înainte de atacuri, un cocktail cu amfetamină, cocaină și marijuana.

Magistrații Tribunalului Timiș au decis, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ionel Boldea, autorul atacurilor din zona orașului Făget, în urma cărora un bărbat a murit, iar cinci persoane au fost rănite.

Anterior, bărbatul fusese reținut pentru 24 de ore de către procurori.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, miercuri dimineața, bărbatul a bătut cu pumnii și picioarele, precum și cu un corp contondent, un cuplu de persoane în vârstă, în localitatea Făget. Victima de sex masculin a decedat, iar soția sa a suferit leziuni grave, fiind transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

După ce i-a atacat pe cei doi soți, bărbatul a părăsit orașul Făget și s-a deplasat cu o bicicletă până în satul Teremești, unde s-a întâlnit cu o femeie, pe care a început să o lovească cu pumnii și cu un băț, până când a căzut la pământ. Femeia a suferit leziuni ce necesită 50 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în pericol.

 

Te-ar putea interesa și: