Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă terifiantă în Republica Moldova. Și-a ucis mama și a râs când a fost întrebată „de ce”
Crimă terifiantă în Republica Moldova. Și-a ucis mama și a râs când a fost întrebată „de ce”

Crimă terifiantă în Republica Moldova. Și-a ucis mama și a râs când a fost întrebată „de ce”

O tânără de 21 de ani consumatoare de droguri, din Republica Moldova, a comis o crimă îngrozitoare. Ea și-a ucis mama cu un cuțit, pentru că a vrut să o interneze la un centru de dezintoxicare.

Trupul neînsuflețit al femeii de 40 de ani a fost găsit în noaptea de sâmbătă spre duminică de poliţie, zăcând într-o baltă de sânge, în propria locuință.

Potrivit ProTV Chișinău, tânără de 21 de ani şi-a înjunghiat mama de mai multe ori, după care i-ar fi scos inima din piept, lucru care nu a fost deocamdată confirmat de poliţie. Aceasta ar fi fost sub influenţa drogurilor.
După ce a săvârşit crima, fata a plecat la un prieten.

Tânăra din orașul Comrat a fost arestată pentru 30 de zile. În sala de judecată, până a fi anunţată decizia magistraţilor, tânăra a stat culcată pe scaun şi îşi rupea gelul de pe unghii, având mâinile rănite. Aceasta nu are antecedentele penale.

Întrebată de ce și-a ucis mama, tânăra a izbucnit în râs

Întrebată de jurnaliști de ce şi-a omorât mama şi dacă şi-a dat seama ce a făcut. Aceasta se comporta straniu, n-a răspuns la întrebare, dar a râs în hohote spunând: „La revedere”

Tragedia s-a produs vineri noaptea, 11 decembrie. Tânără de 21 de ani, care consumă droguri, şi-a omorât cu sânge rece propria mamă la Comrat. Tragedia s-a produs după ce între mama şi fiică s-a iscat un conflict. Mama a vrut s-o interneze pe tânără la spital. Prin urmare, fata a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe mama sa de câteva ori.

Ulterior, după ce a înjunghiat-o în piept, tânăra a fugit la un prieten, unde a și fost găsită de poliţişti. Inițial , a fost deschis un dosar penal, iar tânăra a fost reţinută pentru 72 de ore.

Conform preșei din Republica Moldova, tânăra care și-a ucis mama la Comrat ar fi fiica unui ex-candidat la funcția de bașcan al Găgăuziei în cadrul scrutinului din 2019. Bărbatul ar fi divorțat de mama fetei, iar la moment și acesta se află în arest și a fost supus controlului psihiatric.

Ea ar fi studentă la medicină și era dependentă de droguri, iar mama sa revenise în țară în data de 3 decembrie, din Germania, unde lucra pentru a-și întreține fata.