UPDATE 1: Tânăra ucisă în Prahova a mai fost atacată de iubit, însă l-a iertat, de teama ca ii va ucide familia. Asasinul a avut și un ordin de restricție.

Iniţial, judecătorii au emis atunci un ordin de restricţie, iar individul a fost cercetat în stare de libertate. Însă tânăra a făcut greşeala, poate şi în lipsa unui sprijin competent din partea autorităţilor, să îl accepte înapoi pe cel care a atacat-o, poate nu numai o dată.

S-a temut însă şi de ameninţările groaznice ale individului, extrem de gelos, care i-a spus că îi va ucide familia.


UPDATE: Suspectul în cazul fetei de 17 ani găsită cu gâtul tăiat în localitatea Şotrile a fost descoperit, duminică, în zona locuinţei, ascuns printre tufişuri, informează IPJ Prahova.

Bărbatul a fost căutat de poliţişti şi jandarmi de sâmbătă, de când a fost găsită fata decedată în locuinţă. Cei doi erau concubini şi locuiau împreună.

„Faţă de numitul Marin Laurenţiu, în vârstă de 21 de ani din Şotrile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună (…). Persoana căutată a fost găsită în zona locuinţei, pitit printre tufişuri”, precizează IPJ Prahova.


Iubitul ei, de 20 de ani, considerat a fi principalul suspect a fugit și este căutat de mai multe echipe care folosesc inclusiv câini de urmă.

Bunica tânărului a foat cea care a descoperit cadavrul fetei, crima fiind comisa în casa acestuia.

Bărbatul a mai fost reținut în luna mai de polițiști, după ce a încercat să-și taie iubită, cu un cuțit și s-a emis numai un ordin de protecție. Ulterior cei doi s-au împăcat.