Evenimentul Zilei > Sport > Crimă șocantă în fotbalul italian. Au intrat peste el în casă și l-au ucis, alături de iubită
Crimă șocantă în fotbalul italian. Au intrat peste el în casă și l-au ucis, alături de iubită

Crimă șocantă în fotbalul italian. Au intrat peste el în casă și l-au ucis, alături de iubită

Evenimentul a zguduit nu numai fotbalul, ci întreaga Italie, după ce s-a aflat cu cât curaj a luptat arbitrul cu agresorii

Episod înspăimântător petrecut în Italia, acolo unde arbitrul italian Daniele De Santis, în vârstă de 33 de ani, și-a pierdut viața după ce a fost atacat în propriul apartament, fiind înjunghiat. Aceeași soartă tragică a avut și iubita acestuia, Eleonora Manta (30 de ani), care se afla alături de partenerul ei.

Dubla crimă a fost înfăptuită în orașul Lecce, după cum anunță ziariștii din Peninsulă de la corrieredellosport. Atacul s-a produs luni și Daniele De Santis a fost găsit pe scările blocului, în timp ce încerca să cheme ajutoare. În schimb, iubita sa a fost descoperită fără suflare în interiorul apartamentului.

Autoritățile din Italia au deschi o anchetă și conform primelor informații, vecinii au auzit țipete. Martorii au observat un bărbat necunoscut care a părăsit imobilul în mare grabă. Posibilul criminal avea asupra sa un cuțit și un rucsac. Ar putea fi vorba și despre o crimă ce are la bază gelozia, conform anchetatorilor.


Șoc în fotbalul românesc! Un cunoscut arbitru a fost găsit mort. Avea doar 49 de ani

Fostul arbitru Paul Gheba a fost găsit împușcat. Polițiștii spun că s-ar fi sinucis


Reprezentanții școlii de arbitraj din Italia nu și-au ascuns consternarea atunci când au aflat despre modul tragic în care a sfârșit Daniele, dar și iubita sa, Eleonora. „Sunt șocat. Încă știm foarte puține despre caz. Ce pot să spun este că suntem în contact strâns cu familia și cu toți oamenii asociației”, a declarat Marcello Nicchi, directorul Asociației italiene a arbitrilor.

Daniele De Santis a debutat în cariera de arbitru în 2017, la nivel de Serie B, atunci când a fost al patrulea oficial la confruntarea dintre formațiile Pisa și Benevento.  În ultimii trei ani, el a arbitrat aproximativ 130 de partide în Serie C și Serie D. Astăzi, 23 septembrie, Daniele De Santis ar fi trebuit să oficieze la meciul dintre grupările Monopoli și Modena, programat în Cupa Italiei.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: