Luni seara, în Ajunul Crăciunului, în jurul orei 22.00, într-un imobil de pe raza localității Pecica, a avut loc o altercație între 3 bărbați de 22, 24 și 47 de ani, eveniment soldat cu decesul bărbatului de 47 de ani.

În urma administrării probatoriului, cel bănuit de comiterea faptei, tânărul de 24 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pe baza de ordonanța de reținere, iar in urma prezentării magistraților cu propunere de arestare preventivă, pe numele sau a fost emis un mandat pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Cauza este instrumentată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Tânărul de 24 de ani ar fi mers într-o vizită, însoțit de iubita sa, arată sursele EVZ. Scandalul s-a iscat după ce gazda i-ar fi cerut fetei să întrețină relații sexuale, iar aceasta a refuzat, urmând o altercație între cei doi bărbați, cel de 24, cu care venise fata, și gazda, un ins de 47 de ani. Când acesta din urmă a căzut la pământ, tânărul a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat în zona gâtului, atacul fiindu-i fatal.

Te-ar putea interesa și: