Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă oribilă în județul Satu Mare. Bărbat, acuzat că și-a omorât soția din gelozie
Crimă oribilă în județul Satu Mare. Bărbat, acuzat că și-a omorât soția din gelozie

Crimă oribilă în județul Satu Mare. Bărbat, acuzat că și-a omorât soția din gelozie

Un bărbat în vârstă de 55 de ani este suspectat că și-a ucis soția într-o criză de gelozie.

O crimă îngrozitoare a avut loc în județul Satu Mare. Un barbat de 55 de ani este acuzat că și-a omorât soția într-o criză de golizie, după ce femeia i-ar fi transmis că vrea să divorțeze.

Soțul acesteia nu a suportat decizia femeii și într-un moment de furie ar fi atacat-o fără nicio reținere. Potrivit primelor informații obținute de PresaSM, tragedia s-a produs luni seara, în jurul orei 21.00, atunci când bărbatul, aparent pe fondul consumului de alcool și pe fondul geloziei, și-a fi atacat soția și ar fi înjunghiat-o. Suspectul i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit în zona abdomenului.

Potrivit informațiilor PresaSM, soția ar fi intenționat să divorțeze și i-ar fi comunicat soțului decizia, moment în care acesta ar fi acționat criminal. Individul, care lucrează la o pălincie, a fost reținut pentru 24 de ore de către Inspectoratul Județean de Poliție. Acesta și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

Din câte se pare, cuplul avea și doi copii, care acum au rămas orfani de mamă.

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Autorul va fi dus astăzi în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ce spun procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare: „Din actele de urmărire penală efectuate în cauză, respectiv procesul verbal de cercetare la fata locului, procesele verbale, declaratiile martorilor, au rezultat probe potrivit cărora inculpatul P.G., în seara zilei de 13.07.2020, în jurul orei 21,30 i-a aplicat victimei P.V., sotia sa, lovituri repetate cu cuţitul în zona toraco-abdominală, lovituri care i-au provocat decesul, echipajele de prim ajutor sosite la fata locului constatând decesul.

Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis, spre competentâ solutionare, la Tribunalul Satu Mare. La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare – Serviciul de Investigatii Criminale”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: