Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă la un abator din Germania. Român înjunghiat din gelozie
Crimă la un abator din Germania. Român înjunghiat din gelozie

Crimă la un abator din Germania. Român înjunghiat din gelozie

Un lucrător român care muncea într-un abator din Germania a fost ucis, în timpul programului, de un conațional orbit de gelozie.

Român înjunghiat din gelozie.

Un muncitor român, angajat într-un abator din Germania, a fost ucis într-un conflict. Lucrătorul român avea 34 de ani și a fost înjunghiat. Incidentul s-a petrecut în abator, în timpul programului de lucru. Agresorul este tot un român, în vârstă de 35 de ani, iar motivul este legat de gelozie.

Vineri dimineață, lucrătorii abatorului Tönnies din Rheda-Widenbrück, s-au cutremurat, aflând că unul dintre colegii lor a fost victima unei crime. Crima ar fi avut loc la începutul programului de lucru, din cauza geloziei.

Un lucrător român, în vârstă de 34 de ani a fost înjunghiat chiar la banda de tranșare a cărnii, la locul de muncă. Principalul suspect, cel care a făcut acest lucru ar fi tot un român, coleg de muncă.

Conform informațiilor prezentate de Deutsche Welle cei doi au avut un conflict din cauza unei femei, prietena agresorului. Orbit de gelozie, crezând că celălalt român îi face ochi dulci iubitei sale, agresorul a pus mâna pe cuțit. El a lovit fără milă, sub privirile îngrozite ale celorlalți colegi de la banda de tranșare a cărnii.

Român înjunghiat din gelozie

Agresorul, în vârstă de 35 de ani, şi prietena acestuia au fost reţinuţi.

„Tânărul rănit a fost transportat la spital, dar, în ciuda eforturilor, medicii nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului de 34 de ani. Secţia a fost închisă. Poliţia l-a arestat pe suspect, un cetăţean român în vârstă de 35 de ani, şi a reţinut-o pe prietena acestuia, care se pare că are legătură directă cu mobilul crimei. A fost constituită o comisie de anchetă, urmând ca rezultatele autopsiei să fie anunţate în cel mai scurt timp.”, a scris Deutsche Welle.

După tragedia din abator, șeful organizaţiei angajaţilor din cadrul Tönnies, Mustafa Kuyucu, s-a declarat șocat de acest incident. El a comentat în fața jurnaliștilor germani ceea ce s-a întâmplat în abator.

„Suntem trişti şi consternaţi de cele întâmplate. Asigurăm tot ajutorul necesar angajaţilor, rudelor şi prietenilor”, a spus Mustafa Kuyucu.