Evenimentul Zilei > Actualitate > România, ȘOCATĂ de o nouă crimă oribilă. Un bărbat și-a ucis și INCENDIAT soția, apoi a fugit cu propriul copil
România, ȘOCATĂ de o nouă crimă oribilă. Un bărbat și-a ucis și INCENDIAT soția, apoi a fugit cu propriul copil

România, ȘOCATĂ de o nouă crimă oribilă. Un bărbat și-a ucis și INCENDIAT soția, apoi a fugit cu propriul copil

Un bărbat din Argeș a șocat o țară întreagă. Acesta și-a ucis propria soție și a incendiat-o, după care a fugit cu propriul copil de numai șapte ani. În prezent, bărbatul este căutat de autorități.

O femeie din Argeș și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit. Aceasta a fost ucisă cu sânge rece de propriul soț și mai apoi incendiată. Imediat după fapta comisă, bărbatul a fugit cu copilul său de numai șapte ani. Polițiștii nu cunosc alte informații despre caz și în prezent îl caută pe criminal.

În urmă cu o săptămână, o altă crimă îngrozitoare a șocat România. Florin Buliga, un bărbat de 44 de ani din Brașov și-a ucis soția și cei doi copii prin multiple lovituri de cuțit.

Măcel în Postul Paștelui. Proaspăt întors de la mânăstire, un tată și-a căsăpit copiii și soția

Monstrul CRIMINAL din Brașov a șocat LUMEA. Le-a oferit polițiștilor o explicație HALUCINANTĂ pentru fapta sa: „Acum e bine…”

Apăsat de faptele sale, bărbatul a mers la cea mai apropiată secție de poliție din orașul de sub Tâmpa și s-a autodenunțat.

Crima din Brașov. Autopsiile au scos la suprafață ADEVĂRATUL mod în care Buliga și-a OMORÂT familia

EXCLUSIV EvZ. TESTAMENTUL INTEGRAL al TRIPLULUI ASASIN de la Brașov! NEBUNIE PROGRESIVĂ sau PREMEDITAREA CRIMEI?

Criminalul din Brașov A ȘOCAT polițiștii. Ce le-a cerut Buliga oamenilor legii întrece orice imaginație

Aflat în arest preventiv, bărbatul le-a declarat oamenilor legii că nu regretă fapta comisă și chiar este convins că familia lui se află, în acest moment, într-un loc mai bun și mai liniștit. Bărbatul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili cu exactitate dacă avea discernământ în momentul comiterii triplului asasinat. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.