Crima de pe A1. Cetățeanul turc scos din arest pentru reconstituire

Crima de pe A1. Cetățeanul turc scos din arest pentru reconstituire Sursa foto:Razvan Valcaneantu/EEC

Crima de pe A1 este în continuare în atenția autorităților. Autorul crimei de pe autostrada A1 de săptămâna trecută a fost astăzi scos din arest pentru a participa la reconstituire.

Crima de pe A1. Cetățeanul turc, scos din arest pentru reconstituire

Individul de naționalitate turcă implicat în crima de pe autostrada A1, în care o femeie de 38 de ani a fost ucisă din cauza unei datorii de 10 mii de lei și apoi cadavrul ei a fost abandonat pe marginea autostrăzii, a fost astăzi eliberat temporar din custodie pentru a participa la reconstituirea evenimentelor.

CRima de lângă A1

Sursa foto: Poliția Română

Ce a făcut după ce a omorât-o pe femeie

La câteva zile de la recunoașterea faptelor au ieșit la iveală mai multe detalii despre tragicul eveniment.

Individul s-ar fi întâlnit cu sora victimei la scurt timp după ce a ucis-o. Întâlnirea a avut drept scop înapoierea buletinului pe care femeia ucisă i-l lăsase bărbatului drept garanție pentru suma pe care o împrumutase de la el. În timpul conversației cu sora victimei, el a explicat că i-a oferit ajutor pentru a-li recupera un telefon dintr-o casă de amanet.

Ne puteți urmări și pe Google News

Banii ar fi trebuit returnați ziua următoare, din acest motiv a ales să lase garanție buletinul. Chiar în ziua în care a fost ucisă, Mirela a vorbit cu sora ei, însă se grăbea și nu a reușit să îi povestească cu cine urmează să se întâlnească.

Acesta a fost și ultimul apel al femeii. Pentru că nu a mai reușit să dea de sora sa, femeia a anunțat autoritățile de dispariția ei.

Sora Mirelei a povestit că în momentul în care a primit buletinul surorii sale, cetățeanul turc era agitat, avea un comportament ciudat și atunci a hotărât să anunțe autoritățile.

Și-a recunoscut crima de pe A1

În urmă cu trei zile, după ore întregi de audieri, cetățeanul turc a recunoscut că a ucis-o pe Mirela. Bărbatul a declarat în fața anchetatorilor că suferea de anumite tulburări psihice și nu și-a luat tratamentul în perioada în care a comis fapta. Ancheta a fost desfășurată de Parchetul de pe lângă Tribunalul din Dâmbovița.

De altfel, acesta le-ar fi explicat oamenilor legii că a recurs la gestul oribil după un conflict cu victima. Pentru că nu s-au înțeles legat de o anumită sumă de bani, cetățeanul turc ar fi lovit-o cu un scaun. Ulterior, acesta a încercat să o ude cu apă pe față, însă după ce a observat că victima nu reacționează ar fi decis să o tranșeze.