Crima de la GRĂDINIȚĂ. DECIZIE șocantă în cazul bărbatului care și-a înjunghiat soția în fața copiilor

Crima de la GRĂDINIȚĂ. DECIZIE șocantă în cazul bărbatului care și-a înjunghiat soția în fața copiilor

Femeia înjunghiată în fața grădiniței a cărei directoare era, a murit în sala de operație a Spitalului de Urgență Floreasca. Incidentul s-a întâmplat în 26 ianuarie a.c.

Nicoleta Botan a avut numeroase conflicte cu fostul ei sot, Maius Cristian Botan, motiv pentru care ea obtinuse in instanta, un ordin de restrictie pe numele sau. Ca urmare, barbatul fusese evacuat din casa si nu se putea apropia la o distanta mai mare de 200 de metri atat fata de fosta sotie, cat si fata de cei doi copii ai lor.

Barbatul a pandit-o pe Nicoleta Botan si a injunghiat-o de mai multe ori. Ulterior, acesta a fugit si a fost prins la scurt timp de politistii Sectiei 8, care l-au predat ofiterilor Serviciului Omoruri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Magistrații Tribunalului București l-au condamnat la închisoare pe viață, dar decizia nu este definitivă.

"În baza art. 188 alin. 1 - art. 189 alin. 1 lit. a Cod penal cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal condamnă inculpatul BOTAN MARIUS-CRISTIAN, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat comis asupra unui membru de familie, la pedeapsa detenţiunii pe viaţă", se arată în decizia Tribunalului București din 29 noiembrie 2018.

Hotărârea magistraților poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.