Evenimentul Zilei > Actualitate > Crima care a șocat mapamondul. Autorul: un român stabilit în Spania
Crima care a șocat mapamondul. Autorul: un român stabilit în Spania

Crima care a șocat mapamondul. Autorul: un român stabilit în Spania

Un român și-a ucis soția în Torrejón de Ardoz, i-a fracturat craniul și apoi a chemat salvarea, comunicând că femeia s-a înecat cu un os de pește.

O nouă crimă sângeroasă a ajuns în atenția presei internaționale. Autorul acesteia, un român stabilit în Spania, a ajuns „cunosuct” din cauza faptului că a încercat să mușamalizeze incidentul invocând alte motive pentru rănile pe care i le-a cauzat iubitei sale.

Poliția Națională l-a arestat pe bărbatul de 37 de ani, în Torrejón de Ardoz (în comunitatea Madrid), cu acuzația de a-și fi ucis partenera de 31 de ani, a anunțat Poliția din Madrid.

Evenimentele s-au petrecut la primele ore ale zilei de 13 iulie, la domiciliul lor din calle Polo Sur.

Bărbatul a sunat la serviciile de urgență, afirmând că soția sa s-a sufocat cu un os de pește.

Femeia a fost transferată la Spitalul Torrejón de unde medicii au sunat ulterior la 091, indicând că victima se afla în comă cu leziuni incompatibile cu viața din cauza unei fracturi de craniu.

Anchetatorii, după ce au luat declarații martorilor, din cauza manifestărilor incongruente ale cuplului și după ce au analizat locul unde ar fi putut avea loc evenimentele, l-au arestat pe bărbatul care astăzi este dus înfața judecătorului.

Românca în vârstă de 31 de ani a murit în cele din urmă la spital ieri seară, iar evenimentele sunt încă cercetate de polițiștii de la omoruri. Arestatul nu a avut antecedente de violență de gen sau ordine de restricționare asupra victimei, scrie Antena3.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: