Miercuri, în jurul orei 13:50, Nicoleta L. și soțul ei au fost uciși după ce mașina condusă de bărbat a fost spulberată de un tren la nivelul unei treceri peste calea ferată, undeva la 30 de kilometri de orașul austriac Graz. Chiar dacă inițial s-a crezut că este un accident, există indicii care susțin și ipoteza unei crime comise de soțul româncei. Ajunși la fața locului, anchetatorii s-au speriat când, în mormanul de fiare contorsionate, au văzut și un scaun pentru copii mici, dar, din fericire, cei doi erau singuri în mașină.

O serie de postări pe Facebook ale femeii însă i-au pus pe gânduri pe anchetatori. Cunoscută ca o antreprenoare de succes, Nicoleta anunțase că, din motive personale, își va muta sediul afacerii în Monaco. Se pare că soțul acesteia nu era de acord cu această mutare, acesta fiind și motivul pentru care polițiștii iau în calcul varianta crimei dublată de sinucidere, informează ziarulromanesc.at.

Un alt fapt ce conduce spre această ipoteză este comportamentul lui Markus, bărbatul româncei, care era la volanul Mazdei. Conform martorilor, acesta ar fi staționat inițial la punctul de trecere al căii ferate, dar a accelerat brusc la un moment dat, fix la apariția trenului. Autoturismul a fost proiectat 100 de metri, iar cei doi nu au mai avut nicio șansă.

 

Te-ar putea interesa și: