Evenimentul ZileiSocialCrește capacitatea de vaccinare în București. Care este singura problemă

Crește capacitatea de vaccinare în București. Care este singura problemă

Crește capacitatea de vaccinare în București. Care este singura problemă
Capacitatea de vaccinare din București este așteptată să crească până la sfârșitul acestei luni. Singura problema existentă este lipsa de personal care să administreze aceste vaccinuri.

La București, capacitatea de vaccinare ar urma să crească de aproape trei ori până la sfârșitul acestei luni, a anunțat prefectul Alin Stoica, la finalul unei întâlniri de lucru cu reprezentanții primăriilor de sector și cei ai Administrației Spitalelor. El a spus că vor fi înființate atât noi centre, cât și puncte de vaccinare în centrele deja existente. Prefectul Capitalei a mai precizat că a discutat și cu medicii de familie, care să ajute în procesul de vaccinare a populației.

Alin Stoica: Am schimbat informații în vederea creșterii capacității de vaccinare şi ne dorim să o creştem până de trei orei dacă se poate, până la sfârșitul lui aprilie, în așa fel încât să fim gata să primim toate dozele suplimentare de vaccin care vor veni. Centre suplimentare de vaccinare în fiecare sector şi puncte în centrele care sunt deja deschise. Am avut o discuţie şi cu medicii de familie, care şi-au arătat disponibilitatea de a ajuta atât prin vaccinarea în propriile cabinete,  cât şi la centrele de vaccinare.

 


Accesează: