Evenimentul Zilei > Monden > „Credeți că mă vor ucide?” Tragedia morții Prințesei Diana: „Mami, ce ți s-a întâmplat de ești atât de tristă?” VIDEO
„Credeți că mă vor ucide?” Tragedia morții Prințesei Diana: „Mami, ce ți s-a întâmplat de ești atât de tristă?” VIDEO

„Credeți că mă vor ucide?” Tragedia morții Prințesei Diana: „Mami, ce ți s-a întâmplat de ești atât de tristă?” VIDEO

„Credeți că mă vor ucide?”, este întrebarea adresată de actrița Kristen Stewart, care joacă rolul Prințesei Diana în producția „Spencer”. Trailerul de promovare a filmului regizat de Pablo Larraín, în care mai apar nume ca Timothy Spall, Jack Nielen sau Freddie Spry dezvăluie viața tristă și singuratică a Prințesei Inimilor, în ciuda aparențelor. Producția urmează să fie difuzată în curând pe marile ecrane, iar specialiștii din cinematografie spun că va avea un mare succes.

Prințesa Diana, jucată de actrița Kristen Stewart, în vârstă de 31 de ani, apare în ținute iconice, pălării dramatice, pantaloni colorați și bijuterii spectaculoase. Producția „Spencer” dezvăluie însă viața tristă a prințesei. Charles, partenerul Prințesei de Wales, jucat de Jack Farthing, îi atrage atenția acesteia că trebuie să aibă grijă să respecte limitele dintre viața reală și cea pe care o expune publicului.

Prințesa Diana: „Pentru mine nu există speranță”

„Trebuie să faci lucrurile pe care le urăşti. Trebuie să te împarţi în două”, răsună cuvintele prinţului Charles. „Tu, cea reală şi cea care este fotografiată”, îi explică acesta soției sale.

Prințul William, un mic copil, îi adresează prințesei într-una dintre scene o întrebare tulburătoare: „Mami, ce ţi s-a întâmplat de eşti atât de tristă?”

„Pentru mine nu există speranţă”, spune Diana la sfârşitul filmului, potrivit trailerului. „Nu cu ei.”

Cu cine a vorbit Prințesa Diana înainte de a muri

Presa internațională susține că, înainte de a se stinge, Prințesa Diana a discutat cu un prieten apropiat al său. Richard Kay a fost reporterul regal al Prințesei, care i-a transmis, telefonic, că este momentul potrivit pentru ea să „exploreze un alt fel de regalitate” întrucât este pregătită pentru acest demers.

Într-un alt documentar ce poartă numele prințesei, Richard Kay a dezvăluit detalii despre discuția purtată cu Diana.

„Am vorbit cu ea în acea seară. Poliţia a spus că ultimul telefon mi l-a dat mie (…) Divorţase de Charles cu un an înainte şi se afla într-o perioadă bună din viaţa ei, doar că voia să se întoarcă şi să-şi vadă băieţii”, a spus Ricard Kay.

„Divorțul a fost un iad”

Biograful regal Ingrid Seward a relatat că, pentru Prințesa Diana, divorțul a fost o reală tragedie. Aceasta a invitat-o pe Ingrid la o „discuţie între fete” și i-a spus că se simte în pericol. Mai mult decât atât, prințesa i-a mărturisit că se îngrijora cu privire la frânele autoturismului în care urma să se afle.

„Divorţul a fost un iad. Am fost devastată. Nu mă mai simt în siguranţă nicăieri. Ştiu că sună prostesc, dar îmi fac griji până şi din cauza frânelor de la maşină”, spune Ingrid Seward că i-a mărturisit Prințesa Diana.

Charles se simțea foarte neîmplinit

Diana credea că prințul Charles avea intenții de căsătorie cu bona celor doi copii ai cuplului, Tiggy Legge-Bourke. Biograful regal a spus însă, că ulterior, prințesa a realizat că nu exista nicio posibilitate ca acest lucru să se concretizeze.

„Un an mai târziu, realizase că grijirile sale erau copilăreşti şi era plină de viaţă, voioasă, pozitivă şi relaxată. Prin natură, era o persoană extrem de nesigură. A fost mereu timidă şi chiar şi după mulţi ani tot îşi pleca privirea şi vorbea cu o voce de fetiţă, dar se simţea mult mai bine în pielea sa”, a relatat biograful regal.

Prințesa Diana i-ar mai fi spus lui Ingrid Seward că, dacă se întâlnea în alte circumstanțe cu prințul Charles, cei doi ar fi putut cuceri lumea. Dragostea lor ar fi fost diferită, ar mai fi mărturisit ea.

„Mă iubea când ne-am căsătorit şi eu îl iubeam la rândul meu. Încă ne iubim, dar altfel. Cel puţin eu încă îl iubesc pe el. Este o persoană bună. Destrămarea căsniciei noastre este ceva deosebit de nefericit. De vină au fost şi oamenii din jurul nostru. Nu ne-au dat nicio şansă să răzbim. Charles e înconjurat de oameni nepotriviţi de la care primeşte sfaturi greşite. Se simte foarte neîmplinit şi nu face suficiente eforturi în această privinţă”, a spus Diana.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: