Evenimentul Zilei > Sport > Craiova se întăreşte în ofensivă cu un fost dinamovist
Craiova se întăreşte în ofensivă cu un fost dinamovist

Craiova se întăreşte în ofensivă cu un fost dinamovist

Gruparea din Bănie se întăreşte în ofensivă. După remiza albă de duminică, din deplasarea de pe terenul celor de Academica Clinceni, conducerea alb - albaştrilor a bătut, astăzi, palma cu extrema stângă spaniolă, Juan Camara.

Craiova se întăreşte în ofensivă cu un fost dinamovist.

Fotbalistul iberic, care a împlinit în urmă cu doar două zile vârsta de 27 de ani, vine la Craiova chiar din curtea marii rivale din „Şoseaua Ştefan cel Mare”, Dinamo Bucureşti.

Aflat sun contract cu formaţia poloneză Jagiellonia Byalistok, Juan Camara va evolua pentru „juveţi” sub formă de împrumut, pentru o perioadă de cinci luni. Trupa patronată de Mihai Rotaru va avea însă, în vară, prima opţiune pentru încheierea unui nou angajament cu jucătorul din Spania. „Juan Camara s-a alăturat echipei  Știința Craiova.

Începând de astăzi, jucătorul cu meciuri la prima echipă a Barcelonei şi unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti ai turului acest ediţii de campionat este component al echipei noastre. Juan a semnat un contract valabil până în vara acestui an. Cu drept de opţiune din partea clubului pentru o prelungire până în vara anului 2024”, au precizat oficialii olteni.

2 goluri şi două assist-uri pentru Camara în Liga I

Camara are un palmares pozitiv în Liga I. În cele doar douăsprezece apariţii în tricoul „câinilor roşii” de la Dinamo, spaniolul a reuşit să îşi treacă de două ori numele pe lista marcatorilor. Și a contribuit, de asemenea, decisiv, prin pasele sale, la alte două reuşite ale trupei lui Cortacero. Noul antrenor principal al alb – albaştrilor, grecul Marinos Ouzounidis, speră să vadă, odată cu sosirea lui Juan Camara, o îmbunătăţire a jocului elevilor săi pe faza de atac.

Craiova se întăreşte în ofensivă. Ouzounidis vrea mai multă forţă în ofensivă

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a remarcat tocmai lipsa de eficacitate a ofensivei Craiovei, în confruntarea de la Clinceni. „Noi am avut câteva ocazii. Dar trebuie să dăm dovadă de mult mai multă încredere în astfel de meciuri, în care întâlnim defensive aglomerate. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul de atac. Să reuşim să punctăm pe tabela de marcaj şi să controlăm desfăşurarea partidelor. Deocamdată, nu e nivelul de joc pe care îl doresc” a fost categoric Ouzounidis.