Evenimentul Zilei > Sport > Cum se face dezgheţarea gazonului pe stadionul Dinamo? Atenţie, e de necrezut
Cum se face dezgheţarea gazonului pe stadionul Dinamo? Atenţie, e de necrezut

Cum se face dezgheţarea gazonului pe stadionul Dinamo? Atenţie, e de necrezut

Cum se face dezgheţarea gazonului pe stadionul Dinamo? Această întrebare a apărut înaintea, dar şi la finalul meciului Dinamo-Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa 23, scor 0-0.

Cum se face dezgheţarea gazonului pe stadionul Dinamo? Atenţie, e de necrezut. Înainte de startul partidei, nocturna stadionului din Ștefan cel Mare a fost oprită. Doar aşa putea funcţiona instalația de încălzire a gazonului.

Acest aspect a ieşit în evidenţă chiar în timpul interviurilor dinaintea confruntării. Antrenorul Ionel Gane a vorbit despre meci în timp ce nocturna era oprită.

Cum se face dezgheţarea gazonului pe stadionul Dinamo?

Cum a explicat tehnicianul Câinilor situaţia inedită? „Ca să le putem oferi jucătorilor condiţii cât mai bune, apelăm şi la acest lucru. E bine că funcţionează încălzirea, să sperăm că în repriza a doua nu va fi mai rău”, a spus cel care a preluat banca tehnică Cosmin Contra, al cărui secund a fost.

În cele din urmă, suprafaţa de joc a creat multe probleme ambelor echipe. În acele condiţii, execuţiile fotbaliştilor au lăsat mult de dorit şi au fost mult sub nivelul Ligii I.

Asta s-a întâmplat deşi fanii-acționari din DDB asiguraseră vineri că instalația de încălzire a gazonului a fost pornită. Suporterii gazdelor spuneau că s-a făcut asta pentru ca favoriţii „să joace în condiții cât mai bune”. Nu a fost deloc aşa, iar reacţia tânărului mijlocas dinamovist Ahmed Bani, spune totul: „Nu a fost un teren foarte bun. A fost înghețat la suprafață.”

Leo Grozavu este mulţumit de remiza cu Dinamo

La finaul confruntării, antrenorul oaspetilor, Leo Grozavu, a declarat: „Vreau să îmi felicit băieții. Am jucători care au făcut doar 4 antrenamente, e important acest spirit de luptă arătat pe teren.

Jucătorii au încercat să dea maximum, au apelat la toate resursele, n-am primit gol după ce în ultimele 5 partide am încasat 10, era enorm.

O ținem din egal în egal, dar după 21 de jocuri am pierdut doar de 3 ori. Era greu să sperăm la mai mult cu 20 de jucători bolnavi.

În momentul de față Dinamo trăiește datorită acestor suporteri fantastici. Și jucătorii care compun echipa merită toata stima pentru eforturile pe care le fac. Cei care au suflet pentru Dinamo clar că suferă, dar sperăm să se rezolve ceva.”

Stadionul Dinamo fcdinamo.ro