Evenimentul Zilei > Politica > Cozmin Gușă va prezenta la Realitatea o analiză despre alegerile prezidențiale: „Alegerile pierdute ale românilor”
Cozmin Gușă va prezenta la Realitatea o analiză despre alegerile prezidențiale: „Alegerile pierdute ale românilor”

Cozmin Gușă va prezenta la Realitatea o analiză despre alegerile prezidențiale: „Alegerile pierdute ale românilor”

Cozmin Guşă, va prezenta în cadrul Realitatea TV o analiză incendiară a alegerilor din ultimii 18 ani. Ce se va întâmpla în 2019?

„ALEGERI 2000
Primul episod al serialului despre Alegerile pierdute ale românilor! În 2000, românii au avut de ales între un comunist cu orientare prorusă, Ion Iliescu, şi un naţionalist ceaușist, Corneliu Vadim Tudor. Cum a fost eliminat Mugur Isărescu de către securisto-comuniști și s-au aranjat alegerile în defavoarea euratlantismului, întoarcerea României către Răsărit. Urmăriţi dezvăluirile prezidenţialelor din 2000 făcute de către Cozmin Guşă. Realitatea Românească, miercuri de la ora 21.00

ALEGERI 2004
Episodul 2 al Alegerilor pierdute ale românilor! În 2004, românii au sperat din nou şi l-au ales pe Traian Băsescu preşedinte, un preşedinte jucător. Mecanismul prin care Adrian Năstase a devenit istorie și Băsescu instalează pe mâna lui George Soros "a doua frăție a Securității", redenumită ulterior Statul paralel, evenimente descifrate de către Cozmin Guşă la Realitatea Românească, joi seară, de la ora 21.00.

ALEGERI 2009
Episodul 3 al Alegerilor pierdute ale românilor! În 2009, după un mandat slab, părea că Băsescu nu are şanse în faţa lui Mircea Geoană şi Crin Antonescu. Cum s-a mobilizat Statul paralel şi a destructurat campania celor doi contracandidaţi ai lui Băsescu, asigurându-şi astfel un mandat prezidențial ocult, urmăriți vineri seara la Realitatea Românească de la ora 21.00

ALEGERI 2014
Episodul 4 al Alegerilor pierdute ale românilor! În 2014, românii s-au mobilizat din nou împotriva baronilor grupați în spatele lui Victor Ponta şi l-au ales pe Klaus Iohannis preşedinte. Acţiunile oculte prin care statul paralel a învins din nou statul de drept și consecințele relevate prin mandatul inactiv şi ineficient al lui Iohannis prezentate la Realitatea Românească sâmbătă seară, de la ora 21.00.

ALEGERI 2019
Ce va fi în 2019? Ultimul episod al Alegerilor pierdute ale românilor prezintă conjunctura complicată în care românii vor fi obligați să voteze pentru un nou președinte, cine sunt candidații potențiali și mai ales susținătorii lor din umbră. Românii din nou în faţa opţiunii: "acum ori niciodată", dar si a îndoielii că va fi cineva în stare să joace o asemenea miză în faţa naţiunii. Realitatea  Românească duminica seară, de la ora 21.00”, anunță Realitatea TV.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: