Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > COVID-ul și Schimbarea Climatică: Două manipulări după același manual
COVID-ul și Schimbarea Climatică: Două manipulări după același manual

COVID-ul și Schimbarea Climatică: Două manipulări după același manual

Stânga totalitară folosește spectrele a două catastrofe ipotetice pentru a institui controlul asupra maselor și a drena sume fabuloase.

Un comentariu de Brian C. Joondeph din American Thinker pe care l-am tradus pentru Evenimentul zilei.

Cum ne apropiem de șase luni de izolări, obligații și restricții, până de curând de neconceput într-o societate liberă, este important să ne punem întrebarea dacă ce ni s-a spus să facem este necesar sau eficient pentru a combate această pandemie virală.

Sau sunt acestea doar niște gesturi inutile, eforturi ale unor aspirații totalitare, folosindu-le primarilor sau guvernatorilor care încearcă să îi controleze pe cei pe care au misiunea să-i conducă și să-i protejeze, încercând promovarea unei agende politice mai degrabă decât să apere Constituția?

Oricine poate sesiza existența a numeroase asemănări între COVID și politica climatică. Amândouă produc frică, până la nivel de isterie, față de sfârșitul lumii, de morți în masă și de distrugeri, provocate de încălzirea planetei sau de un virus agresiv.

Dacă nu purtăm mască, suntem criminali și ar trebui să fim întemnițați.

Dacă nu credem în încălzirea globală provocată de om, de asemenea ar trebui să fim băgați la închisoare.

Ambele mișcări au lideri și purtători de cuvânt faimoși, adesea fabricați de media, pentru a promova agenda.

Pe lângă politicieni, mișcarea climatică îi folosește pe Al Gore și Greta Thunberg, în timp ce evangheliștii COVID-ului sunt doctorii Fauci și Birx.

Cel puțin, ultimii doi, pe hârtie, au o expertiză în domeniul lor, contrar primilor doi, care sunt experți autoproclamați sau creați de presă.

Axioma „Urmărește banii” se aplică în cazul ambelor cruciade. Industria climatului a fost o vacă de muls pentru cei situați de partea corect politică a dezbaterii.

Subsidii guvernamentale s-au revărsat din belșug către companiile de energie verde, adesea pentru a-i răsplăti pe donatorii campaniilor electorale ale celor care împart banii.

Jumătate de miliard de dolari din banii contribuabililor americani au mers la corupta companie Solyndra, ca răsplată pentru donatorii și colectorii de fonduri politice.

Gore a strâns sute de milioane de dolari în investiții verzi și credite-carbon.

În lumea virusului, există vaccinurile și tratamentele, toate însoțite de redevențe, patente și vânzări potențiale de miliarde de dolari.

Pare că profeți ai apocalipsei COVID, ca Fauci sau Bill Gates, au interese în orice tratamente sau mijloace preventive sunt promovate pentru a ne scoate din această presupusă criză sanitară.

Și amândoi critică hidroxiclorochina, un tratament benefic atunci când este administrat la timpul potrivit în cursul infecției chinezești. Hidroxiclorochina este un generic pe care-l poți cumpăra cu câțiva bani pastila, mai mult un țânțar decât o vacă de muls.

Disprețul academic și al rețelelor sociale îi îngroapă pe cei care îndrăznesc să pună sub semnul întrebării agenda elitelor.

În tabăra gripei Wuhan, medici cu studii și cariere în spate sunt ridiculizați sau concediați pentru că au pus la îndoială dogma Sistemului.

Un video recent al „America Frontline Doctors” o prezintă pe Dr. Stella Immanuel vorbind despre avantajele hidroxiclorochinei pentru COVID. A fost imediat ridiculizată și dată afară.

Ea este și o femeie de culoare, dar aceeași presă care le ridică osanale Kamalei Harris sau lui Stacy Abrams și-a pierdut noțiunea de intersecționalitate atacând-o pe Dr. Immanuel.

Un alt medic din acel grup, Dr. Simone Gold, specializată în medicina de urgență, a fost concediată pentru sprijinul pe care și l-a manifestat față de hidroxiclorochină.

La fel cum climato-scepticul Nicholas Drapela, profesor la Universitatea Statului Oregon, a fost concediat pentru îndrăzneala sa de a pune la îndoială Establishmentul Stângii.

Sau ca proeminentul medic de la Universitatea Princeton, Dr. Will Harper, care a avut tupeul să nu fie de acord cu profanul Al Gore.

Pune numai la îndoială dogma virusului sau dogma climatului și pregătește-te ca viața să-ți fie răvășită, dacă nu chiar distrusă! Există un singur punct de vedere corect politic privind ambele probleme.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE