Cove, mai prost plătit decât Șerban Huidu

Cove, mai prost plătit decât Șerban Huidu Câți bani a făcut Cove din TV. Sursa foto: Facebook

Deși e o prezență constantă pe micile ecrane, Cove, pe numele său Gabriel Coveșeanu, nu a reușit să strângă milionul de euro de când lucrează în acest domeniu. Prezentatorul TV afirmă că niciodată nu a fost o fire pragmatică și, din acest motiv, nu poate să se laude cu faptul că a adunat o avere semnificativă.

Declarația lui Cove vine în urma afirmației colegului său de post, Șerban Huidu, care a menționat că a reușit să acumuleze un milion de euro de-a lungul timpului și de aceea se simte acum liniștit.

În răspunsul la întrebarea dacă și el a reușit să strângă o sumă similară din activitatea sa în teatru și televiziune, prezentatorul TV a menționat:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Domnule, nu s-a făcut, de ce să zic?! Mi-a lipsit latura pragmatică în viață”.

Câți bani a făcut Cove din televiziune

Cove consideră că niciodată nu a muncit în viața sa, deoarece a abordat întotdeauna totul din perspectiva pasiunii. Prezentatorul TV a dezvăluit că nu are motive să se plângă de veniturile sale, dar în același timp nu consideră că ar avea motive să se laude cu situația sa financiară.

Nu pot să mă plâng, să zic că nu am din ce trăi. Dar nici nu sunt acel bogat, precum e domnul Huidu, cu milionul făcut. Mă descurc, îi mulțumesc lui Dumnezeu.

Mie mi-a plăcut să fiu în emisiuni de televiziune, să fac televiziune, mi-am dorit să fiu actor, să joc pe scenă, să fiu în spectacole. Sigur, îmi doresc să fac și film, poate voi face la un moment dat, mai mult decât am făcut, niște colaborări sporadice”.

Șerban Huidu

Cove, mai slab plătit decât Șerban Huidu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Cum se descurcă prezentatorul TV în rolul de tată

Cove are doi copii și se consideră un tată dedicat. Întrebat despre sfaturile pe care le-ar oferi fiului său cel mare, Cove a recunoscut că este dificil să îi îndrume pe cei din generația actuală într-o anumită direcție.

Prezentatorul de la Prima TV afirmă că singura sa dorință pentru fiul său este să urmeze în viață calea care îi aduce bucurie. Mai mult, dacă fiul spu reușește să-și urmeze pasiunile, așa cum a făcut el însuși, ar fi cu atât mai bine.

E foarte greu să dai sfaturi tinerei generații astăzi. Pentru că la fel ca noi la vârsta lor, nu ascultam de nimeni și de nimic.

Dacă venea un cetățean de 50 de ani să-mi fi spus mie când aveam 15 sau 18 sau 20 de ani «vezi că…», aș fi spus «hai, domnule, mă lași cu astea, că știu eu mai bine decât tine». Sunt convins că fiecare generație știe mai bine ce este important”.

Cove, despre problema generației de azi

Cove a abordat și problema principală a tinerei generații. El a remarcat că tinerii de azi cresc într-o perioadă în care au acces la tot. Ceea ce îi determină să nu mai aspire la anumite poziții sau realizări, deoarece primesc deja acasă tot ceea ce le-ar putea oferi satisfacție.

Mai există și chestia că trebuie să fii fericit în permanență. Și fericirea permanentă doar din chestii greșite o poți obține. Pentru că ea nu există, nu ai cum să fii fericit în fiecare zi.

Iar dacă ești fericit în fiecare zi, nu vei mai ști ce e fericirea, pentru că n-0 vei mai aprecia”, a mai spus Cove într-un interviu pentru Cancan.