Evenimentul Zilei > Sport > Cote pariuri Barcelona vs. Real Madrid – Un nou derby El Clasico
Cote pariuri Barcelona vs. Real Madrid – Un nou derby El Clasico

Cote pariuri Barcelona vs. Real Madrid – Un nou derby El Clasico

Serialul El Clasico ajunge sâmbătă seară, la ora 17:00, la episodul cu numărul 245. Marele derby al Spaniei va avea cu siguranță o audiență impresionantă la nivel global, iar interesul pentru pariuri pe Barcelona - Real Madrid este extrem de ridicat în mod obișnuit. (P)

În România, posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport televizează meciul Barcelona – Real Madrid. Fanii fotbalului spectacol dar si cei pasionati de pariuri sportive, pot avea parte de divertisment de calitate accesand platforma online Unibet.ro

Varianta actuala a El Clasico nu vine într-un moment ideal pentru niciuna dintre cele două formații. În patru etape din La Liga, FC Barcelona are deja doi pași greșiți – un egal cu Sevilla și o înfrângere cu Getafe. Real Madrid vine după două înfrângeri consecutive, cu Cadiz în campionat și cu Șahtior Donețk în Champions League, ambele extrem de surprinzătoare. Mai mult decât atât, ambele formații au probleme cu jucători indisponibili și vor trebui să improvizeze, însă loturile sunt suficient de valoroase pentru ca inclusiv orice plan B să fie unul demn de fotbal de înaltă calitate.

Ponturi pariuri Barcelona – Real Madrid – 3 idei cu cote generoase

1. Maximum 3 goluri în meci – cotă 1.44 la Unibet

Ținând cont de faptul că 3 din ultimele 4 meciuri dintre FC Barcelona și Real Madrid au consemnat cel mult 3 goluri marcate, se poate selecta din oferta agenției de pariuri Unibet opțiunea conform căreia se vor marca cel mult sub 3.5 goluri la o cotă de 1.44. Statisticile par să susțină această variantă: 3 din ultimele 5 partide jucate de catalani au avut cel mult 3 goluri și la fel s-a întâmplat în 5 din ultimele 6 meciuri jucate de madrileni. Echipele au spirit ofensiv puternic, însă ar putea juca preventiv, căci ambele se tem de un eșec care ar veni într-un moment total inoportun.

2. Peste 1,5 goluri în repriza secundă – cotă 1.90 în oferta Unibet

În meciuri precum El Clasico, începutul este de obicei preventiv, iar după pauză echipele dau tot ce au mai bun pentru a influența scorul final. Cu atât mai mult cu cât una dintre echipe este în avantaj la pauză, în repriza secundă jocul se încinge puternic. Astfel, ar merita atenție pontul cu privire la pariul pe faptul că se marchează cel puțin 2 goluri în repriza a doua.

La Unibet, în secțiunea cote pariuri Barcelona – Real Madrid cota este 1.90 , extrem de atractivă. Ideea de pariere este alimentată și de faptul că ambele echipe vin după jocuri în Liga Campionilor la mijlocul săptămânii. Astfel, oboseala în plus poate duce ușor la erori în defensivă. Să nu uităm că Real Madrid a încercat să revină în repriza secundă cu Șahtior Donețk, reușind de la 0-3 să ducă scorul doar până la 2-3.

3. Pont pariu combo: gol Lionel Messi și cel puțin 3 goluri – cotă 3.10 la Unibet

Cel mai bun marcator din istoria El Clasico, Lionel Messi, care are deja 26 de reușite, ar putea puncta din nou în meciul de sâmbătă după-amiază. Inclusiv analiștii casei de pariuri Unibet îl văd pe Messi drept favorit să marcheze, după cum arată cotele din oferta agenției. Pentru a beneficia de o cotă mai bună, se poate alege un pariu combo: Lionel Messi marchează în combinație cu cel puțin 3 goluri consemnate în meci – cotă 3.10 pe unibet.ro la momentul redactării acestui articol.

El Clasico la TV – cine televizează Barcelona – Real Madrid în România

Marele derby al Spaniei, Barcelona – Real Madrid, poate fi urmărit în România pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport, sâmbătă de la ora 17:00.