Coșmarul unui bărbat care a câștigat premiul cel mare la Loterie. Totul a pornit de la o femeie

Coșmarul unui bărbat care a câștigat premiul cel mare la Loterie. Totul a pornit de la o femeie Sursa foto: Arhiva EVZ

Coșmarul unui bărbat, care a câștigat 1,35 miliarde de dolari la loterie, pare să nu se mai termine. Norocul s-a transformat în dușmanul său. Şi totul din cauza unei femei în care a avut încredere.

Coșmarul unui bărbat din Maine, SUA, continuă şi acum. Bărbatul norocos, care a vrut ca numele lui să nu fie făcut public, a câștigat la loterie suma colosală de 1,35 miliarde de dolari la extragerea Mega Millions din ianuarie. El nu a vrut să împărtășească vestea nici măcar cu familia sa. Singura persoană căreia i-a spus de câștig este fosta soție.

Coșmarul unui bărbat a început după ce a câștigat la Loterie

Este al patrulea cel mai mare câștig din toate timpurile. Atunci când i-a spus despre câștig, bărbatul i-a cerut femeii să respecte un acord. Mai întâi a dorit să-i păstreze secretul până în iunie 2032. Anul în care fiica lor va împlini 18 ani.

Bărbatul a pus-o pe fosta soţie să semneze un acord de confidențialitate, aceasta fiind de acord. Dar femeia n-a putut să păstreze secretul nici măcar pentru câteva ore. Sora bărbatului ar fi fost, de asemenea, informată cu privire la câștigurile sale. Din acest motiv cei doi foşti parteneri au ajuns la proces.

Ne puteți urmări și pe Google News

Identitatea câștigătorului a rămas secretă, chiar și pentru oficialii loteriei

Bărbatul, identificat drept „John Doe”, a ales să primească premiul într-o singură tranșă de 723.564.144 de dolari. O sumă eșalonată în rate lunare pe o perioadă de 30 de ani. Potrivit acordului semnat de cei doi, în cazul în care, totuși, femeia ar fi spus cuiva despre bani, ar fi trebuit să-l informeze și pe el în termen de 24 de ore.

A Mega Millions ticket is seen as a person makes a purchase inside a convenience store on Aug. 7, 2023, in Kennesaw, Ga. (AP Photo/Mike Stewart)

Coşmarul unui bărbat. Sursa foto: People

În ciuda promisiunii de a păstra secretul, femeia nu s-a putut abține și a împărtășit vestea cu toată familia. Pe părinții ei i-a sunat și le-a dat vestea despre câștig. Vestea s-a răspândit imediat, iar bărbatul și-a dat seama că o mulțime de persoane știau.

Coșmarul continuă. Bărbatul se simte expus la pericole

Potrivit plângerii înaintate în justiție împotriva fostei partenere, el spune că acest lucru l-a făcut să se simtă vulnerabil, expus la pericole și fraude. Prin acțiunea înaintată în justiție, bărbatul îi cere despăgubiri materiale fostei soţii pentru daunele pe care i le-a adus. Câte 100.000 de dolari pentru fiecare persoană căreia i-a dezvăluit secretul.

„Ca urmare a dezvăluirilor neautorizate ale pârâtului, John Doe a suferit un prejudiciu ireparabil și există pericolul imediat și iminent ca John Doe să continue să sufere un prejudiciu ireparabil pentru care nu există o cale de atac adecvată în drept”. Avocatul bărbatului, Gregory Brown, a refuzat să comenteze despre caz.