Adrian Băcală, individul care făcea „live-uri” dintr-o puşcărie din Grecia şi a lansat acuzaţii grave la adresa lui Nuțu CĂmătaru și a lui Sile, a primit o lecţie dură de la gardienii penitenciarului din Grecia în care este închis de câţiva ani, scrie Spynews.

Mai exact, cu puţin timp înainte de a ieşi pe poarta puşcăriei, Băcală, care avea bagajele făcute, a fost anunţat că mai are de ispăşit patru ani. Îngenuncheat de durere şi umilit în ultimul hal, puşcăriaşul a început să despacheteze şi a revenit la ce ştie mai bine: să posteze pe Internet.

Adrian Băcală, poreclit „Europeanul”, este un infractor mărunt devenit celebru în mediul virtual după ce a realizat mai multe înregistrări video în care i-a atacat dur pe fraţii Cămătaru, Adrian „Beleaua” Corduneanu, dar şi pe „Tăranul cu Maserati”. Individul, care nu pare să aibă mai multe clase decât trenul, este închis pentru diverse infracţiuni într-un penitenciar din Grecia.

Într-un alt film realizat în celula din Grecia, Băcală a ţinut să precizeze tuturor prietenilor că este „extrem de hetero” şi că „oamenii răi” l-au acuzat să se prostitua cu bărbaţi, ca să aibă ce să bage în gură. El s-a simţit dator să facă aceste menţiuni după ce a fost indicat drept martor-cheie într-un dosar de pedofilie, de acum două decenii, când ar fi fost prins în flagrant, făcându-i sex oral unui afacerist. 

Te-ar putea interesa și: