Coșmar! Milan i-a decis soarta lui Tătărușanu după doar 90 de minute

Coșmar! Milan i-a decis soarta lui Tătărușanu după doar 90 de minute Sursa foto: Arhiva EVZ

Debutul portarului român Ciprian Tătărușanu, la celebra echipă de fotbal AC Milan a fost un adevărat fiasco.

Contând pentru a cincea etapă din Serie A, meciul de fotbal dintre echipele AC Milan și AS Roma s-a terminat cu scorul de 3-3.

Deoarece titulatul cheipei AC Milan, Gianluigi Donnarumma  a fost depistat cu COVID-19, Tătărușanu a fost titularizat în locul acestuia. Doar pentru acest meci, desigur. După ce a încasat două goluri „copilărești”, portarul român a fost aspru criticat de presa de specialitate din Italia. Tătărușanu a fost vinovat atât atât la primul gol al Romei, când a ieșit greșit pe o centrare, cât și la al doilea, când a respins în mijlocul careului un șut al oaspeților, în urma căruia trupa lui Fonseca a obținut penalty.

Pentru slaba sa prestație în teren, Ciprian Tătărușanu a primit nota 5, cea mai mică din echipa lui AC Milan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tătărușanu are locul asigurat…pe banca de rezerve

Italienii se așteaptă ca Stefano Pioli să îl ia în calcul pe Antonio Donnarumma, fratele lui Gianluigi, pentru următoarele meciuri.

„N-a fost un debut grozav pentru Tătărușanu. Titularizat în absența lui Donnarumma, din cauza COVID-19, portarul lui Milan nu prea a fost pregătit pentru debut. Poate că Pioli va analiza situația pentru meciul de joi, din Europa League, dar și pentru următoarele, dat fiind că timpul de recuperare al lui Gigio nu este cunoscut. Al treilea portar al lui Milan este fratele lui Gigio, Antonio Donnarumma.

În minutul 14, când Milan conducea cu 1-0, la un corner al Romei, Tătărușanu a ieșit greșit și-a permis lui Dzeko să facă 1-1. Dezamăgit, românul a repetat ieșirea la un alt corner, dar rezultatele nu au mai fost atât de rele. A încercat să își spele imaginea cu câteva parade în prima repriză, dar, în minutul 69, Tătărușanu a fost din nou personajul principal negativ.

Din cauza intervenției sale nesigure, prin care a respins șutul lui Mkhitaryan în mijlocul careului, Roma a primit penalty. Asta nu e tot. În minutul 83, Roma a făcut 3-3, tot după un corner. De această dată, Tătărușanu nu a mai greșit cu nimic, dar poziționarea sa în poartă nu a fost cea mai bună. Pe scurt, foarte puține lucruri bune din prestația românului", a scris Gazzetta Dello Sport