Corina Drăgotescu: "Mă întorc la Adevărul"

Corina Drăgotescu: "Mă întorc la Adevărul"

Corina Drăgotescu va ocupa, din luna august, funcţia de director editorial multimedia la Adevărul Holding. "Mă întorc să termin ce am început acum cinci ani", a spus Corina Drăgotescu pentru evz.ro.

Informaţia a apărut pe blogul de media al lui Tiberiu Lovin, reportervirtual.ro, dar jurnalista nu confirmase încă "transferul". Contactată de evz.ro, Corina Drăgotescu a acceptat să vorbească despre viitorul ei alături de Adevărul Holding, trustul patronat de omul de afaceri Dinu Patriciu.

"Acum cinci ani, am mers cu domnul Patriciu şi echipa în Danemarca, să stabilim cum va merge totul. Apoi, eu am plecat", spune Drăgotescu. După ce a părăsit echipa Adevărul, unde nu împărtăşea viziunea lui Răzvan Corneţeanu, Drăgotescu s-a alăturat trustului Realitatea TV, patronat de Sorin Ovidiu Vântu. În ultima perioadă, pe lângă emisiunile la Realitatea TV, a lucrat la dezvoltarea site-ul Impact News. "Voi fi un element de legătură, între print, online şi TV. Mă voi ocupa exclusiv de conţinut", spune Drăgotescu. Anunţul revenirii Corinei Drăgotescu la Adevărul vine după ce trustul a anunţat extinderea pe piaţa TV. Primul pas a fost deja făcut: fostul director al TVR, Alexandru Sassu, a fost numit şef al Adevărul TV. În plus, în urmă cu câteva luni, Adevărul a renunţat la serviciile lui Răzvan Corneţeanu.

"Viaţa mea e mai uşoară la Realitatea"

Ne puteți urmări și pe Google News

Întrebată de evz.ro de ce părăseşte Realitatea TV, jurnalista a spus că este pur şi simplu un pas în carieră, nu o decizie luată după tensiuni în trust. "Îmi convine totul la Realitatea. Cred chiar că viaţa mea e mai uşoară la Realitatea, faţă de cum o să fie la Adevărul", spune Drăgotescu.

"Nu îmi pare rău că am plecat de la Adevărul. La Realitatea, am învăţat să fac televiziune", a încheiat jurnalista.

Corina Drăgotescu a anunţat că părăseşte Realitatea TV şi în iulie 2009, imediat după ce trustul a anunţat reduceri de salarii. A revenit ulterior asupra deciziei. Acum, spune că este o decizie definitivă, dar adaugă că va accepta să vină la Realitatea, în calitate de invitat. Corina Drăgotescu va părăsi oficial Realitatea TV în luna iulie, urmând ca, din august, să se alăture Adevărul Holding.