Evenimentul Zilei > Politica > Corina Crețu replică pentru Ciolacu: „Ponta m-a pus comisar european”
Corina Crețu replică pentru Ciolacu: „Ponta m-a pus comisar european”

Corina Crețu replică pentru Ciolacu: „Ponta m-a pus comisar european”

Fostul comisar european Corina Crețu a ținut să-i dea replica lui Marcel Ciolacu, care a spus că ar fi muncit pentru ca ea să ajungă la Bruxelles. Ea a ținut să sublinieze că a primit nominalizarea din partea lui Victor Ponta, pe vremea când era premier PSD.

Corina Crețu a declarat că i-a fost rușine să spună că este membră a PSD și de aceea a plecat din partid, după aproape 30 de ani. Ea a precizat că a încercat să atragă fonduri pentru România, însă a întâmpinat numeroase piedici din partea fostelor guverne conduse de Viorica Dăncilă, pe vremea când PSD era condus de Liviu Dragnea.

„Ne-am fi aflat într-o altă situație, dacă oamenii politici ar fi avut o altă abordare, dacă nu s-ar fi vorbit depsre statul paralel, procurori, judecători, iar acum se vorbește despre anticipate, mergeți în teritoriu și vedeți cât de mult le pasă oamenilor simpli de aceste subiecte. Am bătut țara în lung și în lat pentru că am considerat că mesajul nostru trebuie să ajungă în toate colțurile”, a declarat europarlamentarul Pro România.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu a spus că și el a lucrat în favoarea Corinei Crețu ca să ajungă comisar european, așa cum Pro România a lucrat pentru ca Mihai Tudose, care s-a întors în PSD, să ajungă europarlamentar.