Copilul tău adolescent suferă de acnee? Ajută-l să scape cu ajutorul programului gratuit ”Dă cancel acneei”

Copilul tău adolescent suferă de acnee? Ajută-l să scape cu ajutorul programului gratuit ”Dă cancel acneei” Sursa: bioderma.com.ro

Acneea este o afecțiune a pielii care se manifestă prin diferite tipuri de umflături: puncte negre, puncte albe, coșuri sau chisturi. Adolescenții fac acnee din cauza modificărilor hormonale care vin odată cu pubertatea. Dacă părinții au avut acnee în adolescență, e posibil să se transmită şi la copii. Pentru majoritatea tinerilor, acneea dispare aproape complet până la sfârșitul adolescenței.

Tipul de acnee pe care îl fac mulți adolescenți se numește acnee „vulgaris” înseamnă „de tip comun”.. De obicei, apare pe față, gât, umeri şi partea superioară a spatelui și piept.

Deşi dispare cele mai multe dintre cazuri, după vârsta de 25 de ani, simptomele ei pot lăsa urme nu doar pe pielea copilului tău, ci poate avea și urmări de natură emoțională și comportamentală. Însă cu răbdare, perseverență și ajutor specializat, acneea juvenilă poate rămâne doar o amintire.

Dacă și adolescentul tău se confruntă cu aceste probleme, ajută-l să dea CANCEL acneei. O poți face dacă îl înscrii în programul Bioderma și SOSmydoctor, simplu, rapid și gratuit.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce poți face pentru adolescentul tău?

Ajută-l să își înțeleagă pielea pentru a știi cum să aibă grijă de ea. Pielea este un ecosistem care interacționează cu factori interni și externi. Iar pentru a avea grijă de ea, e nevoie de răbdare și timp. Învață-l să dea timp tratamentului pielii acneice, să acționeze și să nu se descurajeze dacă rezultatele nu apar după primele zile.

Explică-i că nu este singur. Deși pentru un adolescent o problemă dermatologică vizibilă poate fi copleșitoare, 80% dintre tineri se confruntă cu acneea. Din fericire, există tratamente și rutine de îngrijire care îl pot ajuta să obțină super-rezultate pentru o piele sănătoasă și frumoasă.

Înscrie-l în programul Bioderma- SOSmydoctor ”Dă CANCEL acneei”. Va beneficia de ajutor specializat de la medici dermatologi parteneri.

Cum tratezi acneea?

În tratarea corectă a acneei este important să consulți un medic dermatolog care te poate ajuta cu soluția potrivită pielii tale, în funcție de tipologie și cauzele particulare. Însă este important să știi că tratamentul acneei are nevoie de timp și de răbdare pentru a avea rezultate. Poate dura până la 4 săptămâni să începi să vezi îmbunătățirile și încă pe atât ca semnele să dispară.

Este normal ca la începutul procesului pielea ta să devină mai roșie, să apară ușoare mâncărimi cutanate sau pete uscate. Dar ele nu ar trebui să te descurajeze și să întrerupi prematur tratamentul. Din contră, chiar și după apariția îmbunătățirilor ar trebui să continui să ai grijă de pielea ta pentru a preveni recidiva

Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația de telemedicină SOSmydoctor

Aplicația este disponibilă GRATUIT în App Store și Google Play, să alegi medicul la care vrei să faci o programare din lista disponibilă în program, împreună cu data consultației.

Apoi copilul tău poate intra în legătură directă cu specialistul direct de pe telefon, prin video conferință, de oriunde s-ar afla. Totul online, complet gratuit. Astfel, va obține un plan de tratament adaptat nevoilor pielii sale acneice, potrivit bioderma.com.ro.