Din nefericire pentru minorul de 14 ani nu s-a putut face nimic. Pompierii au reușit să scoată din flăcări un bărbat de 44 de ani, care are arsuri pe 25 la sută din suprafața corpului – față, torace și brațe. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul de Arși, de o ambulanța sosită la fața locului.

Potrivit reprezentanţilor ISUBIF, incendiul s-a produs la o vilă P+2, care s-a extins la o locuinţă plan parter din vecinătate, în strada Anestinelor din sectorul 3. Suprafața afectată este de peste 200 de metri pătrați.

„În casa din vecinătatea vilei a fost identificată o victimă, bărbat, 44 ani, cu arsuri pe 25% din suprafaţa corporală, care va fi transportat la Spitalul de Arşi, respectiv un copil de aproximativ 14 ani, decedat. Au intervenit 10 autospeciale de stingere, una de descarcerare, o autoscara, 2 echipaje SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori”, au precizat reprezentanţii ISUBIF.

În lupta cu flăcările au intervenit de urgență 10 autospeciale de stingere, una de descarcerare, o autoscară, două ambulanțe SMURD, Detașamentul Special de Salvatori. 

Și în județul Neamț Neamț a avut loc, în ultimele ore un puternic incendiu, care însă nu s-a soldat cu victime ci doar cu pagube materiale.

Prin apel la 112, în jurul orei 20:20, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Ruseni, comuna Borlești, din județul Neamț. Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii voluntari din cadrul SVSU Roznov cu autospeciala din dotare și pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului unei case. Din fericire, nu au fost victime. Forțele de intervenție au reușit să lichideze incendiul în urma căruia a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 80 mp. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită în primă instanță ca fiind coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.