Evenimentul Zilei > International > Copil LEGAT ca un ANIMAL şi ţinut în CONDIŢII GREU DE IMAGINAT în timp ce părinţii se aflau la muncă
Copil LEGAT ca un ANIMAL şi ţinut în CONDIŢII GREU DE IMAGINAT în timp ce părinţii se aflau la muncă

Copil LEGAT ca un ANIMAL şi ţinut în CONDIŢII GREU DE IMAGINAT în timp ce părinţii se aflau la muncă

Un copil de un an şi trei luni a fost găsit legat de o piatră în timp ce părinţii săi lucrau în apropiere. Mai bine de opt ore pe zi, minora stătea într-un soare torid, legată de picior cu o frânghie.

O fetiţă de un an şi trei luni din Ahmedabad, India a fost găsită legată de o piatră ca un animal, în timp ce mama sa se afla la muncă, săpând şanţuri pentru stâlpii de electricitate. Sarta Kalara, mama minorei a declarat pentru Reuters că nu are cu cine să o lase pe fetiţă şi este nevoită să o lege câte nouă – zece ore pe zi într-un soare arzător, în ciuda plânsetelor copilei.

“O leg ca să nu fugă în stradă. Fiul meu mai mare are doar trei ani şi nu poate să aibă grijă de ea”, a declarat mama fetei. “O fac pentru siguranţa sa, nu am de ales”, a mai declarat aceasta.

De foarte multe ori, părinţii cu copii foarte mici şi care nu au alte posibilităţi de a-i lăsa acasă în grija cuiva, recurg la această metodă, chiar dacă minorii sunt ţinuţi câte zece ore pe zi în condiţii greu de descris.