Evenimentul Zilei > Actualitate > COPIL de 6 ani UCIS de un HOȚ. Inconștiență CRIMINALĂ
COPIL de 6 ani UCIS de un HOȚ. Inconștiență CRIMINALĂ

COPIL de 6 ani UCIS de un HOȚ. Inconștiență CRIMINALĂ

Un copil a fost ucis de robinetul unui tub de oxygen pe care un hoț a vrut să îl fure de la un tub de oxygen. Cu o inconștiență criminal, tubul fusese aruncat la ghena de gunoi.

Dramă în familia unui copil de șase ani, din Hunedoara. Băiețelul a fost ucis de un robinet pe care un individ încerca să îl desfacă de la un tub de oxigen. Tragedia a avut loc, joi, pe strada Mureşului, din municipiul Hunedoara. Copilul de 6 ani se întorcea acasă de la un magazin situat în apropierea blocului în care locuia.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că un locatar al unui bloc din zonă a găsit tubul de oxigen în zona unei ghene de gunoi şi a încercat să-i desfacă un robinet pe care voia să îl vândă.

„În momentul manipulării, tubul a ricoşat din cauza presiunii acumulate în interior şi a lovit un copil de 6 ani, care se afla pe aleea din curtea blocului şi se întorcea acasă de la un magazin din apropiere. Copilul rănit a fost transportat cu un autoturism de ocazie la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Hunedoara, însă, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu, citat de Agerpres.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. Oamenii legii fac cercetări pentru depistarea celui care a aruncat tubul la ghena de gunoi și pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs tragedia.