Copiii lui Cabral și Andreea Ibacka, probleme grave de sănătate. „Abia ne-am adus aminte...”

Copiii lui Cabral și Andreea Ibacka, probleme grave de sănătate. „Abia ne-am adus aminte...” Sursa foto: Instagram

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a povestit că cei coi micuți ai ei, Namiko și Tiago, s-au îmbolnăvit și că nu au scăpat ușor de aceste probleme. Actrița a fost nevoită să amâne și un eveniment important din cauza stării copiilor ei.

Cei doi copii ai lui Cabral și Andreea Ibacka s-au îmbolnăvit fix înainte de petrecerea de un an a lui Tiago, ocazie cu care urmau să-i taie și moțul. Evenimentul a fost amânat, iar vedetele s-au preocupat de sănătatea micuților.

Tiago, fiul cel mic al lui Cabral și al Andreei Ibacka, a împlinit un an. Acesta se confruntă cu o viroză dificilă, iar petrecea a fost reprogramată anul viitor. Soția prezentatorului a povestit cum a făcut față situației, dar și cum se pregătise pentru eveniment.

„De câteva zile ne “distrăm” cu o viroză de toată frumusețea. Ne distrăm ziua, ne distrăm și noaptea, întâi cu Namiko Ibacka, apoi cu Tiago Ibacka, cert e că nu ne plictisim deloc. Primul an în comunitate e în grafic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noroc că planurile sunt făcute pentru a fi schimbate. 1). Petrecere aniversară cu chiuituri n-am mai avut, s-a reprogramat pentru la anul. 2). S-a dorit, în schimb, tăierea moțului în familie. Cum se face, în avanpremiera unei freze de Doamne ajută pentru bebe.

Sursă Instagram

3). Ne-am pus pe curățenie, cumpărături, făcut grătar și rose de toamnă, s-a lăsat cu râsete și multe povești nespuse de 3 luni, cadouri șamd”, a spus Andreea Ibacka.

Ce au uitat Cabral și Andreea Ibacka

Până la urmă, cei doi au organizat o mică petrecere, dar au uitat motivul pentru care au făcut-o. Andreea și Cabral s-au distrat pe cinste, dar nu au mai apucat să taie și moțul copilului. Cuplul și-a dat seama de gafa făcută la șașe ore după petrecere.

„Frumos tare, dar tare! Și ne fusese atât de dor. Cu gândul acesta ne-am băgat în pat la culcare (9 adulți și 2 copii, fiecare la casa lui), la finalul unei zile de ținut minte. Ziua tăierii moțului. Până când un alt gând și-a făcut loc…

Care moț, boss, că i l-am lăsat neatins!? Șase ore mai târziu, după petrecere, abia ne-am adus aminte de ce ne-am adunat”, a adăugat Andreea Ibacka, potrivit Cancan.