Andreea Ibacka, mărturisiri emoționante legate de a doua sarcină. Ce a spus micuța Namiko

Andreea Ibacka, mărturisiri emoționante legate de a doua sarcină. Ce a spus micuța Namiko

Sunt extrem de fericiți și entuziasmați că vor fi din nou părinți. Andreea Ibacka a făcut primele declarații emoționante legate de a doua sarcină.

Au anunțat într-un mod cu totul inedit că așteaptă al doilea copil. Andreea Ibacka a vorbit pentru prima dată de acest moment din viață.

Andreea Ibacka, primele declarații emoționante legate de a doua sarcină

Bucurie imensă în familia lui Cabral și a Andreei Ibacka. Interpreta Monei Andronic din serialul „Adela” a făcut primele declarații de suflet. „Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!”, a spus frumoasa mămică.

Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă

În ceea ce o privește pe Namiko, micuța Andreei și a lui Cabral, de doar trei anișori, a fost extrem de entuziasmată când a aflat vestea. Motivul? E nerăbdătoare să aibă un partener de joacă. „Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!”, a declarat Andreea.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Încă unul. Livrare: toamnă 2021”

Pus pe glume așa cum îl știe toată lumea, Cabral le-a spus fanilor săi că va fi pentru a doua oară tătic într-un mod spectaculos. Acesta a postat o fotografie în care apare alături de Andreea și Namiko și a făcut o descriere amuzantă: „Încă unul. Livrare: toamnă 2021”.

”Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. (...) Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxată, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările.

Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…” a mărturisit Cabral, în exclusivitate pentru protv.ro.