Evenimentul Zilei > EVZ Play > ContrapunctEVZ cu Dan Andronic, Mirel Curea și Sorin Faur. Școala în pandemie
VIDEO

ContrapunctEVZ cu Dan Andronic, Mirel Curea și Sorin Faur. Școala în pandemie

Școala în pandemie, campania electorală și accidentul ministrului Bode sunt câteva dintre subiectele abordate de Dan Andronic, Mirel Curea și Sorin Faur la emisiunea ContrapunctEVZ.

Emisiunea ContrapunctEvZ.TV, un talk show gazetăresc cu Dan Andronic, Mirel Curea și Sorin FAUR, poate fi urmărită pe evz.ro și pe pagina de Facebook a evz.ro.

Marile companii de telecomunicații nu s-au implicat în dotarea școlilor, iar singura preocupare a autorităților este legată de alegerile locale, susțin jurnaliștii. Mai mult, ei spun că nu poți organiza alegeri dacă școlile nu încep.

Despre campania electorală

„Viața trebuie să reintre în normal. Cei care impun regulile nu le respectă, Campania electorală a localelor conține mii de minicampanii. La locale, relevant nu va fi votul politic. La București, dezbateri electorale sunt anemice. Se va vota mai ales pe baza realizărilor primarului”.

Despre accidentul ministrului Transporturilor, jurnaliștii spun că demnitarul care încalcă legea trebuie să răspundă. „Este un abuz emoțional și un abuz de autoritate. Demnitarii români abuzează fiindcă pot să abuzeze”

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: