Evenimentul Zilei > Actualitate > ALERTĂ LA GRANIȚĂ! Bărbat oprit cu FOCURI DE ARMĂ. Ce au descoperit polițiștii asupra lui
ALERTĂ LA GRANIȚĂ! Bărbat oprit cu FOCURI DE ARMĂ. Ce au descoperit polițiștii asupra lui

ALERTĂ LA GRANIȚĂ! Bărbat oprit cu FOCURI DE ARMĂ. Ce au descoperit polițiștii asupra lui

Un contrabandist de țigări a fost oprit la graniță cu focuri de armă de către polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut – judeţul Botoşani.

Polițiștii au confiscat peste 11.300 de pachete de țigări de contrabandă, în valoare totală de 130.000 de lei.

Țigările urmau să ajungă pe piața neagră din România. Contrabandistul nu s-a oprit la somațiile legale, astfel că polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotare, trăgând opt focuri de armă. 

„În jurul orei 23.00, polițiștii de frontieră au observat un autoturism marca Audi Allroad, înmatriculat în Marea Britanie, ce se deplasa dinspre localitatea Cotu Miculinți către DN 24C. Deși colegii noștri au efectuat semnalele regulamentare de oprire, conducătorul autoturismului a întors brusc și s-a deplasat în viteză spre localitatea Cotu Miculinți, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, trăgând opt focuri de avertisment în plan vertical cât și spre pneurile mașinii, cu respectarea reglementărilor legale în vigoare”, se arată .
în comunicatul Poliției de Frontieră.