Evenimentul Zilei > Actualitate > Contrabandist de țigări săltat din autocarul cu care a ajuns la Timișoara
Contrabandist de țigări săltat din autocarul cu care a ajuns la Timișoara

Contrabandist de țigări săltat din autocarul cu care a ajuns la Timișoara

Un contrabandist de țigări a fost prins cu mii de pachete în bagaj. Acesta călătorea de la Oradea la Timișoara, și tocmai se pregătea să coboare din autocarul l-a dus la destinație, când au intervenit oamenii legii.

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiș – ITPF Timișoara au descoperit în bagajele personale ale unui bărbat cantitatea de 2.150 pachete cu ţigări fără marcaje fiscale. În autogara din Timișoara, într-un mijloc de transport național care circulă pe relația Oradea – Timișoara, polițiștii de frontieră au depistat un cetățean român, A.S., în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza judeţului Bihor, care transporta mai multe bagaje.

În urma controlului efectuat asupra bagajelor, a fost descoperită cantitatea totală de 2.150 pachete cu ţigări, fără marcaje fiscale sau marcate necorespunzător. ”Persoana în cauză a declarat că intenţiona să valorifice ţigările pe piața de desfacere din Timișoara. Ţigările, în valoare totală estimată de 27.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, au transmis polițiștii de frontieră.

    

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: