Evenimentul Zilei > Actualitate > CONTRABANDĂ cu TOPOARE și CUȚITE în portul Constanța
CONTRABANDĂ cu TOPOARE și CUȚITE în portul Constanța

CONTRABANDĂ cu TOPOARE și CUȚITE în portul Constanța

Poliiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă a descoperit și confiscat, în portul Constanța, mărfuri de contrabandă în valoare de 2.000.000 de lei, între care și topoare, cuțite și bricege aduse din China pentru a fi vândute în Capitală. Alte mărfuri generale au fost găsite și la punctele de frontieră Ostrov și Vama Veche.

La controlul efectuat, ieri, la un container sosit cu vaporul, din China, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța-Punctul de Trecere a Frontierei Constanța, împreună cu lucrătorii vamali, au fost descoperite peste 28.600 diverse bunuri, cele mai multe fiind topoare, cuțite și bricege, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 1.950.000 lei. Marfa aparținea unui bucureștean de 41 ani, administratorul firmei importatoare. Bunurile au fost confiscate de vameși iar beneficiarul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă.

Tot ieri polițiștii de frontieră de la Vama Veche au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, asupra persoanelor aflate într-un autoturism, marca Audi, model A4, înmatriculat în România. Au descoperit, astfel, ascunse în portbagajul autoturismului peste 100 de tricouri și genți, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, aparținând unui tânăr, de 25 de ani, Tulcea. Iar astăzi dimineață la Ostrov, polițiștii de frontieră au găsit, la un cetățean ucrainean, 500 flacoane cu parfum contrafăcut.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: