Protestatarii au cerut demisia guvernului Grindeanu și  nu au ezitat să îl incrimineze pe Liviu Dragnea. “PSD, ciuma roșie!, PSD nu uita, țara asta nu-i a ta!, In democrație, hoții stau la pușcărie !, Dragnea, nu uita, România nu-i a ta ! dar și Trezește-te România, că-ți moare democrația !, au scandat constănțenii.

Manifestanții au izbucnit în urale când au aflat că președintele Klaus Iohannis participă la protestul din București și au aplaudat, arătând astfel “Respect” față de șeful statului. De susținere a avut parte și DNA-ul.  După "DNA, să vină să vă ia!, au scandat “Codruța, nu ceda, noi suntem de partea ta !

Protestatarii au plecat apoi în marș pe principalele bulevarde ale Constanța, însoțiți de jandarmi și de polițiști. Traficul nu a fost întrerupt însă mulți soferi claxonau sau arătau  semnul ok, de sustinere a protestului. Manifestanții s-au întors apoi la prefectură, continuând să scandeze cerând demisia guvernului Grindeanu și anchetarea persoanelor implicate în subminarea instituțiilor statului.