Cei doi au fost nevoiți să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: „Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat? ”.

Gia și Bogdan au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația de 10 ani în Thailanda. Dacă Bogdan a căzut în ispită încă din prima seară de când a pășit pe tărâm thailandez, Gia a început o relație cu ispita Adrian.

Cei doi au stat față-n față la ceremonia focului, iar concurenta de la Insula iubirii a vrut să știe de ce partenerul ei a căutat o relație cu toate ispitele, chiar dacă el era într-o relație.

Bogdan a încercat să-i explice iubitei sale de ce a picat în ispită.

Argumentele primite nu au părut s-o facă pe femeie să se simtă mai bine. Gia a luat decizia să se despartă definitiv de Bogdan, după zece ani de relație, chiar dacă bărbatul și-ar fi dorit să continue relația cu ea.

„Nu îmi doresc să mai revin asupra deciziei. Nu o să fie ușor, după zece ani, am crescut parcă împreună. Este un pas pe care trebuie să îl fac acum, pentru că dacă nu îl fac, atunci s-ar putea să n-o mai fac niciodată”, a spus Gia la Insula iubirii, potrivit cancan .

FOTO

Te-ar putea interesa și: