Evenimentul Zilei > Monden > Confruntare la Insula Iubirii. Au plecat împreună sau separat?
Confruntare la Insula Iubirii. Au plecat împreună sau separat?

Confruntare la Insula Iubirii. Au plecat împreună sau separat?

După ce săptămana trecută Adrian și Denisa au avut parte de ultima ceremonie a focului, luni seara a venit rândul Giei și al lui Bogdan să fie puși față în față cu acțiunile făcute de cei doi pe insulă.

Cei doi au fost nevoiți să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: „Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat? ”.

Gia și Bogdan au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația de 10 ani în Thailanda. Dacă Bogdan a căzut în ispită încă din prima seară de când a pășit pe tărâm thailandez, Gia a început o relație cu ispita Adrian.

Cei doi au stat față-n față la ceremonia focului, iar concurenta de la Insula iubirii a vrut să știe de ce partenerul ei a căutat o relație cu toate ispitele, chiar dacă el era într-o relație.

Bogdan a încercat să-i explice iubitei sale de ce a picat în ispită.

Argumentele primite nu au părut s-o facă pe femeie să se simtă mai bine. Gia a luat decizia să se despartă definitiv de Bogdan, după zece ani de relație, chiar dacă bărbatul și-ar fi dorit să continue relația cu ea.

„Nu îmi doresc să mai revin asupra deciziei. Nu o să fie ușor, după zece ani, am crescut parcă împreună. Este un pas pe care trebuie să îl fac acum, pentru că dacă nu îl fac, atunci s-ar putea să n-o mai fac niciodată”, a spus Gia la Insula iubirii, potrivit cancan .

FOTO

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: