Evenimentul Zilei > Actualitate > Amenințare cu arma la o sala de fitness din Prahova. Au ajuns pe mâna polițiștilor
Amenințare cu arma la o sala de fitness din Prahova. Au ajuns pe mâna polițiștilor

Amenințare cu arma la o sala de fitness din Prahova. Au ajuns pe mâna polițiștilor

Un conflict a avut loc la o sală de fitness din Blejoi, județul Prahova. În timpul altercației a fost folosit un pistol de tip airsoft.

Un conflict în care a fost folosit pentru apărare un pistol de tip airsoft a avut loc, luni după-amiază, la o sală de fitness din comuna Blejoi, județul Prahova. Persoanele implicate au fost duse la audieri.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o sală de fitness din Blejoi, are loc un conflict între doi clienţi şi un antrenor.

„Din primele date, 3 persoane ar fi avut un conflict verbal şi fizic, una dintre acestea folosind pentru a se apăra un pistol tip airsoft fără încărcător, ulterior la sala respectivă deplasându-se şi rude ale celor doi agresori”, precizează sursa citată.

Surse apropiate anchetei spun că cel care a folosit pistolul de tip airsoft este antrenorul, care s-a simţit pus în pericol. La acest moment, persoanele implicate sunt în custodia poliţiei. În urma conflictului, nicio persoană nu a suferit vătămări.

Un conflict a avut loc la o sala de fitness din județul Prahova. Incident similar în București

Amintim că un incident similar a avut loc, în urmă cu aproximativ o săptămână, la o sală de fitness din Capitală.

Totul a plecat de la o ceartă banală între doi tineri care făceau sport la aceeași sală din Capitală. În urma scandalului, un tânăr, în vârstă de 19 ani, a fost ucis.

Agresorul s-a filmat cu arma albă în mană, după care a distribuit imaginile şi către prietenii victimei pentru a-l intimida pe acesta.

Mass media transmit că au apărut informații potrivit cărora atacul ar fi fost premeditat. Detaliile clare reies dintr-o conversație avută între criminal şi un prieten al său.

– Criminalul: M-au despărţit aia, vere/ nu puteam să-i dau ca lumea

– Prieten: 1 şi bună/ un pumn bun trebuia să-i dai şi nu zicea asta niciodată în viaţa lui

– Criminalul: nu mai pot de nervi. Nu dai respect la fraier şi te arde. Mi se rupe inima în mine că nu i-am dat acolo la lift un pumn să-l omor, mi s-a făcut milă de el. Lasă că ştie viaţa ta cu ce să-l servească, nu mai vorbeşte deloc după.