Conform procurorilor din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, în seara zilei de 23 mai 2013, în timp ce se aflau într-o locuinţă, trei bărbaţi au ucis cu cruzime un tovarăș de pahar.. Anchetatorii au probat că victima a fost lovită, în mod repetat, timp de două-trei ore, cu o ţeavă metalică, iar a doua zi dimineaţă inculpaţii au secţionat cadavrul şi au ascuns bucăţile rezultate, notează ziuadeconstanta.ro.

Procurorii au constatat că, într-un imobil din Tulcea, pe fondul consumului de alcool şi al unor conflicte mai vechi, victima a fost bătută, după care a fost aruncată într-o cadă, unde a decedat. A doua zi, unul dintre inculpaţi a tranşat cadavrul, punând, împreună cu alt inculpat, bucăţile în doi saci de nailon. Ulterior, indivizii s-au deplasat, cu două taxiuri, aproape de ieşirea din municipiul Tulcea, unde au ascuns sacii.

Vineri, Curtea de Apel Constanţa a decis condamnarea inculpaţilor, care au tranşat cadavrul, la închisoare pe viaţă, pentru omor calificat şi profanare de cadavre sau morminte. Cel de-al treilea inculpat a luat 12 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.