Evenimentul Zilei > Justitie > Condamnați la închisoare pe viață pentru o crimă ca în filmele de groază
Condamnați la închisoare pe viață pentru o crimă ca în filmele de groază

Condamnați la închisoare pe viață pentru o crimă ca în filmele de groază

Curtea de Apel Constanţa a decis condamnarea la închisoare pe viaţă a doi bărbaţi, din Tulcea, acuzaţi că şi-au ucis în bătaie un amic de pahar. Ulterior, au secționat cadavrul şi au ascuns bucăţile la marginea orașului. Decizia este definitivă.

Conform procurorilor din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, în seara zilei de 23 mai 2013, în timp ce se aflau într-o locuinţă, trei bărbaţi au ucis cu cruzime un tovarăș de pahar.. Anchetatorii au probat că victima a fost lovită, în mod repetat, timp de două-trei ore, cu o ţeavă metalică, iar a doua zi dimineaţă inculpaţii au secţionat cadavrul şi au ascuns bucăţile rezultate, notează ziuadeconstanta.ro.

Procurorii au constatat că, într-un imobil din Tulcea, pe fondul consumului de alcool şi al unor conflicte mai vechi, victima a fost bătută, după care a fost aruncată într-o cadă, unde a decedat. A doua zi, unul dintre inculpaţi a tranşat cadavrul, punând, împreună cu alt inculpat, bucăţile în doi saci de nailon. Ulterior, indivizii s-au deplasat, cu două taxiuri, aproape de ieşirea din municipiul Tulcea, unde au ascuns sacii.

Vineri, Curtea de Apel Constanţa a decis condamnarea inculpaţilor, care au tranşat cadavrul, la închisoare pe viaţă, pentru omor calificat şi profanare de cadavre sau morminte. Cel de-al treilea inculpat a luat 12 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.