Evenimentul Zilei > Justitie > CONDAMNARE cu EXECUTARE pentru un fost PRIMAR. Faptele ORIBILE din LOCUINȚA acestuia. VICTIMA și-a PIERDUT MEMORIA
CONDAMNARE cu EXECUTARE pentru un fost PRIMAR. Faptele ORIBILE din LOCUINȚA acestuia. VICTIMA și-a PIERDUT MEMORIA

CONDAMNARE cu EXECUTARE pentru un fost PRIMAR. Faptele ORIBILE din LOCUINȚA acestuia. VICTIMA și-a PIERDUT MEMORIA

Condamnare pentru un fost primar după fapte halucinante ale fostului edil din județul Suceava. Un fost primar din Suceava, în vârstă de 83 de ani, a fost condamnat la închisoare pentru complicitate la viol.

Fostul primar va sta după gratii 3 ani și patru luni, pentru că în locuința lui a fost violată o minoră cu probleme, notează bzi.

Alexandru Mireuta, fostul primar din Solca, a fost trimis la închisoare după ce a fost condamnat, în urmă cu câteva zile. Faptele au avut loc în urmă cu doi ani, când o fată de 15 ani din Suceava a fost violată în apartamentul său. Fostul primar din Solca, acum în vârsta de 83 de ani, a fost arestat pentru complicitate la viol. Bătrânul va sta la închisoare 3 ani si 4 luni.

În primăvara anului 2016, adolescenta a mers cu doi colegi, minori și ei, la casa lui Alexandru Mireuta, unde au consumat băuturi alcoolice. Tânăra a băut atât de mult încât a ajuns în comă alcoolică și a fost abuzată de cei doi colegi.

Victima era sub un tratament medicamentos care a interferat cu alcoolul, iar efectele acestuia au fost amplificate. Prin urmare, victima a fost dusă cu ambulanța la spital. A declarat că nu își amintește nimic, dar urmele de violență de pe corp au impus un examen medico-legal, care a confirmat violul.