Evenimentul Zilei > Social > Concertul Julio Iglesias de la Mamaia a fost anulat
Concertul Julio Iglesias de la Mamaia a fost anulat

Concertul Julio Iglesias de la Mamaia a fost anulat

Concertul pe care Julio Iglesias urma să-l susțină sâmbătă, 19 iulie, la Constanța, a fost anulat, au anunțat joi dimineață organizatorii evenimentului. Motivul invocat ar fi „probleme de ordin logistic ce au intervenit în ultimul moment și montarea scenei în timp util”.

Adevărata cauză a anulării concertului cunoscutului cântăreț latino este însă numărul prea mic al biletelor vândute. Inițial, concertul a fost anunțat a se desfășura la Summerland Mamaia, în nordul stațiunii. Apoi, a fost mutat la Teatrul de Vară Soveja din Constanța. „Chiar și așa, s-au vândut doar 1.400 de bilete, cu care organizatorii au spus că nu-și pot acoperi cheltuielile așa că au decis să anuleze concertul de la Constanța și să le susțină pe cele de la Galați și București”, a declarat pentru EVZ Gică Ungureanu, directorul Casei de Cultură Constanța. Organizatorii contaseră pe vânzarea a 4.000 de bilete pe litoral. Prețurile variau între 110 și 280 de lei pe bilet. Pentru concertul de duminică, de la Galați, au fost achiziționate, până acum, 3.500 de bilete. Numai că, pentru a veni în sprijinul gălățenilor fără bani, 1.000 dintre bilete au fost cumpărate de Primăria orașului. Julio Iglesias a mai concertat la Constanța în urmă cu patru ani, pe malul portului,fiind aplaudat de 5.000 de oameni. După alte trei luni, când a fost programat un nou spectacol, concertul a fost anulat pentru că nu s-au cumpărat suficiente bilete.

O șușă?

Încă din luna aprilie a acestui an, în presa din Constanța concertul lui Julio Iglesias, care urma să aibă loc în stațiunea Mamaia, în ziua de 19 iulie, era pus sub semnul întrebării. La momentul acela, nici unul dintre organizatori nu putea estima câte bilete se vor vinde. Cu toate acestea, încă din primăvară au început să circule zvonuri cum că recitalul acestui iubit interpret s-ar putea amâna. Atunci organizatorii dezmințeau acest zvon. Astăzi, el s-a adeverit. Justificările organizatorilor nu sunt convingătoare

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: