Evenimentul Zilei > Monden > Concert inedit Elton John și invitații. Când și unde poate fi urmărit
Concert inedit Elton John și invitații. Când și unde poate fi urmărit

Concert inedit Elton John și invitații. Când și unde poate fi urmărit

Interpretul britanic Elton John fi gazda unui concert caritabil pe care îl va modera din propria sufragerie. Evenimentul va fi difuzat duminică de postul american de televiziune Fox, în cadrul unui tronson rezervat iniţial iHeart Radio Music Awards, ceremonie amânată din cauza COVID-19.

La fel ca mulți alți artiși, Elton John va oferi publicului un concert din propria sufragerie, o alternativă de divertisment în timpul pandemiei de COVID-19. Acesta va include recitaluri susținute de Alicia Keys, Billie Eilish şi Mariah Carey, Backstreet Boys, Billie Joe Armstrong şi Tim McGraw. Artiștii invitați se vor filma câtând, în propriile locuinţe, cu telefoanele mobile sau camere de luat vederi.

Concertul, care va dura o oră și se dorește, totodată, un omagiu dedicate personalului medical și nu numai, implicat în combaterea pandemiei de coronavirus. Privitorii vor putea dona sume de bani către organizații caritabile, în beneficiul victimelor și a echipelor implicate în intervențiile în timpul pandemiei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.