Evenimentul Zilei > Monden > Comoara din pod. Aveau bani ascunși de bunicul zgârcit
Comoara din pod. Aveau bani ascunși de bunicul zgârcit

Comoara din pod. Aveau bani ascunși de bunicul zgârcit

Bănuiau că undeva în casă erau ascunși bani, dar degeaba au căutat. După ani de zile au adus un vânător de comori. I-a luat o oră să descopere comoara ascunsă. Comoara de sub podea este o poveste reală.

Membrii unei familii americane din Massachusetts bănuiau că bunicul lor ar fi ascuns o cutie cu bani în locuință. Un vânător de comori a fost angajat să scotocească locuința unei familii, înainte ca membrii acesteia să-și vândă proprietatea. Bănuiau că bunicul lor ar fi ascuns o cutie cu bani în locuință. Au căutat ani în șir, dar nu au găsit posibila ascunzătoare. Misterul comorii ascunse nu le dădea pace așa că au apelat la un specialist.

Au angajat un vânător de comori care să cerceteze locuința. Wille este a venit cu un detector de metale. Este pasionat de vânătoarea de comori și face asta de 10 ani. A fost intrigat de misterul presupusei comori și a început să își facă treaba. Nu s-a înșelat. În locuință chiar se afla un cufăr cu bani.

„Întotdeauna mă uit dincolo de informațiile pe care le am, căutând lucruri mici, neașteptate”, a explicat Wille, vânătorul de comori. Wille a plecat într-o recunoaștere a casei și a observat că scândurile din pod au fost la un moment dat ridicate. Așa și-a dat seama că au mai fost căutări. Familia a căutat banii ascunși timp de mai mulți ani, dar lui Wille i-a luat o oră ca să găsească banii. El a povestit într-un videoclip postat pe YouTube că i-a luat aproximativ o oră să descopere cutia cu bani, cu ajutorul detectorului de metale.

„Practic, planul meu era următorul: dacă primeam un semnal de la detector îl marcam pe podea cu un creion. Apoi mă întorceam să fac o gaură și să strecor în podea camera endoscopică, pentru a vedea ce este acolo. Nu am vrut să scot plăcile, pentru că detectorul mi-ar fi putut indica orice fir metalic aflat sub podea”, a explicat bărbatul.

Citiți integral articolul scris de Marina Dohi în Rețete și vedete.