Comisarul șpăgar care A FĂCUT PE EL când l-au prins procurorii, va fi JUDECAT în stare de AREST

Comisarul  șpăgar care  A FĂCUT PE EL când l-au prins procurorii, va fi JUDECAT în stare de AREST

Comisarul de Poliție care a luat șpagă 4.000 de euro ca să nu efectueze o percheziție cu mascații, va fi judecat în stare de arrest preventiv. Armando Țurai a făcut pe el în momentul în care a fost prins de procurorii anticorupție.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara, au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a comisarului șef de poliție din cadrul IPJ Timiș – Serviciul de Investigare a Fraudelor, Armando Țurai.

Acesta a cerut și a primit de la o femeie de afaceri suma de 4.000 de euro mită pentru a nu interveni violent în cadrul unei percheziții. Aceasta l-a reclamat la DNA, api a fost realizat flagrantul. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori “în cursul lunii august 2014, inculpatul Țurăi Armando Iulian i-a pretins, în mod expres, suma de 4.000 euro unui martor denunțător, pentru a se dispune o soluție favorabilă într-un dosar penal, în care, față de acesta din urmă, erau efectuate cercetări pentru infracțiuni economice. În baza unei înțelegeri, la data de 14 noiembrie 2014, martorul denunțător a remis inculpatului Țurăi Armando Iulian suma de 4 000 euro, sumă care a fost găsită în portbagajul autoturismului ofițerului de poliție, cu prilejul constatării infracțiunii flagrante”. Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Timiș, cu propunere de a se menține măsurile preventive dispuse în cauză, respectiv arestarea comisarului de poliție.

 

Ne puteți urmări și pe Google News