COLIZIUNE VIOLENTĂ între un MICROBUZ de persoane și un autoturism, la Constanța. MAȘINA A LUAT FOC

COLIZIUNE VIOLENTĂ între un MICROBUZ de persoane și un autoturism, la Constanța. MAȘINA A LUAT FOC

Drumul național DN 22 între Constanța și Tulcea a fost blocat în zona Sibioara unde a avut loc un accident, fiind implicate un autoturism în care era o persoană și un microbuz în care se aflau șase călători. În urma impactului violent, autoturismul a luat foc dar șoferița a reușit să iasă la timp, din microbuz fiind rănite două persoane.

Accidentul rutier, urmat de incendiu, a avut loc pe DN22 între localitățile Sibioara și Oituz. Un microbuz în care se aflau șase persoane a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie,  accidentul având loc din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Zăpadă înghețată. În urma impactului violent, autoturismul a luat foc, dar șoferița a reușit să iasă la timp și să se salveze.

La fața locului au ajuns o autospecială de stingere cu modul de descarcerare de la Stația ISU Midia și o autospeciala de descarcerare de la Detașamentul Palas, precum și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. Două persoane din microbuz și șoferița autoturimsului s-au ales cu răni ușoare. Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ, Claudia Tatarici, numai conducătoarea auto a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, conștientă, stabilă, cu traumatisme la cap și piept. Traficul pe DN22 a fost reluat în urmă cu 15 minute.  

Ne puteți urmări și pe Google News