Vorbind în memoriile sale, The Glossy Years, Nicholas și-a amintit cum regretata Diana l-a vizitat la un prânz la Vogue House, în mijlocul scandalului cu imaginile respective și a dezvăluit că William era înnebunit deoarece colegii lui râdeau pe seama  „dimensiunii sânilor mamei sale”.

Ea a continuat: „Era atât de supărat… a spus că unii dintre băieți îl tachinau spunând că  s** mele sunt prea mici ”, apoi, Diana a întrebat: „Sânii sunt prea mici, crezi? ”.  Dezvăluind cum a mers  „fără suflare la un gardian”, şi  el a asigurat-o că sânii ei sunt „perfecţi” să nu se îngrijoreze.

În 2017, prințul William a solicitat o compensație de 1,4 milioane de lire sterline pentru fotografiile topless ale soției sale Kate Middleton, care au fost publicate în revista French Closer în 2012. Cazul a datat din septembrie 2012, când William și Kate au fost înfățișați relaxându-se pe terasa unui castel aparținând contelui de Snowdon, vărul lui William și fiul regretatei prințese Margareta, în regiunea sudică a Provence.

Camerele au surprins-o pe Kate topless, purtând doar o pereche de bikini. În imaginea deosebit de intimă îl arăta pe William ungând cu cremă pielea soției sale. Ducele de Cambridge a spus atunci că imaginile sunt „cu atât mai dureroase” cu cât i-au amintit de felul în care mama lui a murit, întrucât a fost urmărită de fotografii paparazzi din Paris, în urmă cu 20 de ani.

Publicarea fotografiilor a declanșat o reacție dramatică în Marea Britanie, organizațiile media – inclusiv Daily Mail – au decis să nu le publice. În acel an, revista franceză a primit ordin să plătească 103.000 de euro (92.000 de lire sterline) daune aduse Ducelui și Ducesei de Cambridge pentru publicarea fotografiilor topless ale lui Kate Middleton. Era o parte din suma de 1,4 milioane de lire pe care o dorea cuplul peste imaginile respective, potrivit DailyMail.